Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Пектолаза - це фермент (ензим), який широко виробляють для харчової промисловості, він полегшує отримання фруктового соку, підтримує ферментацію фруктових напоїв, полегшує прояснення.
Фермент Пектолаза Spirit Ferm, 5 г
Пектолаза - це фермент (ензим), який широко виробляють для харчової промисловості, він полегшує отримання фруктового соку, підтримує ферментацію фруктових напоїв, полегшує прояснення.
Цей препарат знищує залишки фруктового крохмалю, так звані пектинові речовини (пектини) і переробляє їх у розчинні сполуки. Він розбиває клітинні стінки, що є у фруктах, завдяки чому вино стає більш ароматним. Фермент слід додати до установки за кілька годин до додавання дріжджів і ретельно перемішати.
Спосіб застосування
Одне саше розраховане на 25 л.
Розчиніть в склянці теплої води, додайте до сусла і струсіть / перемішайте добре. При використанні з нагрітими або вареними фруктами подвійте дозування.
Склад
Фермент Пектолаза 5 г
- Країна виробник
- Швеція
- Виробник
- Spirit Ferm
- Вага
- 5 г
- Тип
- Ферменти