Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Альфа-амілаза (амілосубтилін) високотемпературна, 33 г
Альфа-амілаза - це ферментний препарат бактеріального походження. Використовується для розрідження крохмалю при виробництві спирту із зерна та іншої крохмалевмісної сировини.
Альфа-амілаза (амілосубтилін) високотемпературна, 33 г
Альфа-амілаза - це ферментний препарат бактеріального походження. Використовується для розрідження крохмалю при виробництві спирту із зерна та іншої крохмалевмісної сировини.
Дозується в заміс на стадії його приготування (при змішуванні подрібненої сировини з водою). Найефективніша температура, за якої діє фермент альфа-амілаза, становить 90-95 °С. Застосовувати за температури до 100 °С.
Оптимальне дозування за вказаної температури становить 0,33 грама препарату на 1 кілограм крохмалю, що міститься в сировині. Препарат активний і за нижчих температур, однак у такому разі необхідно збільшувати дозування ферменту.
Розкриття препарату не впливає на термін зберігання.
- Країна виробник
- Україна
- Вага
- 33 г
- Тип
- Ферменти