Пивні дріжджі Fermentis K-97, 500 г

Пивні дріжджі Fermentis K-97, 500 г

1252
В наявності
2 580,00 ₴

Підходить для варіння елів з низьким вмістом ефірів, а також може бути використаний для виробництва бельгійських сортів пшеничного пива.

купити в 1 клік

 

Пивні дріжджі Fermentis K-97

Активні сухі дріжджі Ферментіс добре відомі завдяки своїй здатності до виробництва широкого асортименту пива різних стилів. З огляду на доведений вплив дріжджів на якість кінцевого продукту, важливо дотримуватися інструкцій для проведення ферментації. Ми також наполегливо рекомендуємо виробникам напоїв проводити самостійні випробування перед комерційним використанням продукції.

Характеристика Fermentis K-97:

Німецький елевий штам дріжджів, відібраний завдяки своїй здатності формувати щільну пінну шапку в процесі бродіння. Підходить для варіння елів з низьким вмістом ефірів, а також може бути використаний для виробництва бельгійських сортів пшеничного пива.

Інструкція із застосування:

  1. Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла за температури 25-29 °C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів.
  2. Залиште на 15-30 хвилин.
  3. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть отриману суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо до бродильного танка, попередньо перевіривши температуру сусла, яка має бути вищою за 20°C.
  4. Всипайте дріжджі поступово таким чином, щоб уся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок.
  5. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.

Зберігання:

36 місяців від дати виробництва.

У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися за кімнатної температури протягом не більше 3-х місяців, що не вплине на їхні характеристики.

У пункті призначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі <10°C.

Країна виробник
Бельгія
Виробник
Fermentis
Вага
500 г
Температура бродіння
15 - 20°C
Призначення
Пивні дріжджі
Тип бродіння
Верхового бродіння
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.