• Новий
Дріжджі винні Lalvin White ICV D47, 5 г
Дріжджі винні Lalvin White ICV D47, 5 г
Дріжджі винні Lalvin White ICV D47, 5 г
Дріжджі винні Lalvin White ICV D47, 5 г

Дріжджі винні Lalvin White ICV D47, 5 г

17003
В наявності
122,00 ₴

Lalvin White ICV D47 — це ідеальний вибір для створення ароматних, структурованих білих вин із сортів Шардоне, Совіньйон Блан, Мускат. Ці дріжджі надають вину об’єм у смаку, ніжні тропічні ноти та кремову текстуру, особливо при витримці на тонкому осаді.

купити в 1 клік

 

Дріжджі винні Lalvin White ICV D47, 5 г

Lalvin White ICV D47 — це ідеальний вибір для створення ароматних, структурованих білих вин із сортів Шардоне, Совіньйон Блан, Мускат. Ці дріжджі надають вину об’єм у смаку, ніжні тропічні ноти та кремову текстуру, особливо при витримці на тонкому осаді.

Основні переваги

• підсилення аромату та структури: β-глюкозидна активність покращує аромат і смак, роблячи його глибшим і більш витонченим.
• чисте бродіння: не продукує сірководень, має низьке піноутворення і формує компактний осад.
• ароматичний профіль: ідеальний для білих вин із виразними фруктовими та квітковими тонами.
• сумісність із витримкою на осаді: покращує текстуру та надає вину кремовості.

Дозування і підготовка

  1. Дозування становить 25 г на 100 л сусла.
  2. Дріжджі розчиняються у воді з розрахунку 1:10. Температура води не повинна перевищувати 40°C, щоб уникнути пошкодження дріжджів.
  3. Суміш обережно перемішують для видалення грудок і витримують протягом 15-20 хвилин (але не більше 30 хвилин), а потім знову обережно перемішують.
  4. Повільно (протягом 5 хвилин) суміш змішують із рівним обсягом сусла. Це дозволяє дріжджам пройти адаптацію та уникнути температурного шоку при швидкому охолодженні до температури сусла.
Країна виробник
Канада
Виробник
Lallemand
Вага
5 г
Вид дріжджів
Винні дріжджі
Застосування дріжджів
Для білого вина
Для рожевого вина
Для червоного вина
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.