Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Винні дріжджі Spirit Ferm Bayanus Restart призначені для того, щоб відновлювати процес бродіння, який з деяких причин зупинився.
Винні дріжджі Spirit Ferm Bayanus Restart, 20 г
Винні дріжджі Spirit Ferm Bayanus Restart призначені для того, щоб відновлювати процес бродіння, який з деяких причин зупинився.
Не повторюйте помилок тих, хто після невдалого бродіння виливає брагу. Краще запасіться дріжджами Bayanus Restart , які здатні відновити процес. Вони рятують складну ситуацію. Готуйте свої домашні напої із задоволенням!
Застосування
Для відновлення бродіння:
- Дріжджі слід висипати в брагу 25 літрів, і добре перемішати.
- Ферментаційну посудину закрийте кришкою і дочекайтеся закінчення бродіння.
- Дотримуйтеся температури 25-30 °C, що сприятиме якісному процесу.
У складному випадку скористайтеся такими рекомендаціями:
- Вилийте 1 літр води в недоброджений розчин в окремій посудині (температура 25 - 30 °C).
- Сюди всипте дріжджі та перемішайте, накрийте посудину кришкою.
- Суміш має постояти 24 години, після чого її можна додавати до основного розчину.
Пам'ятайте, повний час зброджування може бути різним і залежить від таких чинників, як: кількість цукру, що залишилася в суміші, температура бродіння, об'єм сусла.
- Країна виробник
- Швеція
- Виробник
- Spirit Ferm
- Вага
- 20 г
- Вид дріжджів
- Винні дріжджі
- Застосування дріжджів
- Для білого вина
Для рожевого вина
Для червоного вина
Немає відгуків