Ваш кошик
У вашому кошику більше немає товарів
Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Універсальний штам винних дріжджів, який ідеально підходить для червоних і білих виноградних вин, а також для фруктових вин і лікерів.
Універсальні винні дріжджі Bulldog Wine Yeast, 10 г
Активні сухі винні дріжджі Bulldog Wine Yeast, виробництва британської компанії Hambleton Bard, це універсальний штам винних дріжджів, який ідеально підходить для червоних і білих виноградних вин, а також для фруктових вин і лікерів.
Максимально розкриває смак винограду, створюючи складний букет, що вирізняється свіжістю, багатством смаку з яскравим фруктовим післясмаком.
Мають властивості кілера, здатні вбивати спори диких дріжджів, у такий спосіб блокуючи появу небажаних смакових ноток у букеті та роблячи вино стабільнішим.
Основні характеристики:
- Толерантність: до 18%
- Швидкість ферментації: швидка
- Оптимальна температура бродіння: 20-25°C
- Мінімальна температура бродіння: 18°C
- Піноутворення: низьке
- Флокуляція (осаджуваність): висока
Спосіб застосування:
- Вміст пакета посипати на поверхню винного сусла.
- Через 15-20 хвилин сусло добре перемішати.
- Однієї упаковки 10сг дріжджів достатньо для ферментації від 5 до 25 літрів винного сусла.
- Країна виробник
- Великобританія
- Виробник
- Hambleton Bard
- Вага
- 10 г
- Вид дріжджів
- Винні дріжджі
- Застосування дріжджів
- Для білого вина
Для червоного вина
Немає відгуків