Ваш кошик
У вашому кошику більше немає товарів
Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Ці дріжджі користуються популярністю в усьому світі завдяки конкурентоспроможним факторам.
Дріжджі винні Lalvin EC-1118, 5 грам
Ці дріжджі користуються популярністю в усьому світі завдяки конкурентоспроможним факторам, а саме:
- ферментації в широкому температурному діапазоні від 10° до 30°C;
- надзвичайно низькому піноутворенню;
- високій толерантності - до 18% об.
Так само до властивостей дріжджів EC-1118, можна віднести хорошу флокуляцію, утворення компактного осаду.
Рекомендуються для всіх типів вин, включно з ігристими. Чудовий вибір для шампанських вин і сидру. Мають здатність до розщеплення фруктози, що підкреслює якість сорту.
Вони гарні для перезапуску зупиненого процесу ферментації, для пізніх сортів врожаю. Крім того, це хороший вибір для яблук, калини, вишні тощо.
Перед застосуванням, якщо дріжджі зберігалися в холодильнику, необхідно деякий час потримати їх за кімнатної температури.
Пакетик дріжджів 5 г розрахований на ферментацію від 4,5 до 23 л сусла.
Активування дріжджів
- Всипте дріжджі в 50 мл води, температура води має бути 35°C.
- Дайте постояти 15 хвилин, потім перемішайте і додайте в основний об'єм сусла.
- Різниця температур дріжджової суспензії та сусла не повинна відрізнятися більш ніж на 10°C.
- Країна виробник
- Канада
- Виробник
- Lallemand
- Вага
- 5 г
- Вид дріжджів
- Винні дріжджі
Немає відгуків