Турбо-дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex  на...
Турбо-дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex  на...
Турбо-дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex  на 25 літрів
Турбо-дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex  на 25 літрів

Турбо-дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25 літрів

16524
В наявності
69,00 ₴

Hot Rod Aromatic Wine Complex - це ексклюзивний винний штам дріжджів у поєднанні з пектолітичними ферментами, що збільшують соковіддачу та чудово освітлюють напій.

купити в 1 клік

 

Турбо-дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25 літрів

Hot Rod Aromatic Wine Complex - це ексклюзивний винний штам дріжджів у поєднанні з пектолітичними ферментами, що збільшують соковіддачу та чудово освітлюють напій.

Призначений для приготування високоякісного вина. Він може збродити 25 літрів винного сусла і є ідеальним для ферментації фруктової та ягідної сировини.

Hot Rod Aromatic Wine Complex має багато переваг:

  • забезпечує швидку ферментацію;
  • ефективний за різних температур;
  • не потребує попереднього розброджування;
  • сприяє поліпшенню кольору вина;
  • підсилює смак і аромат напою;
  • не потребує додавання додаткових ферментів;
  • упаковка маркована, що підтверджує якість;
  • доступна ціна.

При використанні цих дріжджів ви можете мити ягоди, що без них небажано.

Застосування Hot Rod Aromatic Wine Complex:

  1. У ємність для ферментації потрібно додати підготовлені до ферментації фрукти та ягоди, а також виміряти вміст цукру в суслі.

  2. За необхідності можна додати декстрозу або цукор. Якщо в сировині недостатньо цукру, а ви плануєте приготувати міцне вино, врахуйте, що цукор підвищує міцність.

  3. Додайте Hot Rod Aromatic Wine Complex і добре змішайте розчин.

  4. Ферментація почнеться через 20-30 годин, поступово перетворюючись на дедалі активніший процес.

  5. Не слід щільно закривати кришку. Після фільтрації сусла його очищають і можна переливати в пляшки.
Склад: спеціальний дріжджовий штам, ферменти.

Характеристики:

  • оптимальна температура ферментації: 20-30 °C;
  • ідеальна температура ферментації: 25 °C;
  • тривалість процесу ферментації залежить від складу сусла сировини.
Країна виробник
Україна
Виробник
Enzym & Hot Rod
Вага
40 г
Вид дріжджів
Винні дріжджі
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.