Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Активні сухі винні дріжджі Coobra Cider виготовлені на основі французького штаму Saccharomyces Cervisie, спеціально селекціонованого для ферментації сидру та ігристих вин
Дріжджі для сидру Coobra Cider, 10 г
Активні сухі винні дріжджі Coobra Cider виготовлені на основі французького штаму Saccharomyces Cervisie, спеціально селекціонованого для ферментації сидру та ігристих вин. Відрізняються досить швидким і чистим бродінням, при цьому максимально зберігають ароматику вихідного матеріалу.
Дуже швидкий початок роботи може бути помічений через 12-24 години. Бродіння відбувається швидко і надійно, з високою атенюацією в короткий проміжок часу.
Температурний діапазон широкий і може працювати за прохолодної температури. Цей штам буде надійно бродити і за 15°C і є оптимальним вибором для всіх стилів сидру, особливо для континентального стилю.
Цей штам виробляє велику кількість ефіру за підвищених температур, з вираженим ароматом і смаковими характеристиками. Вміст азоту низький, стійкість до СO2 висока.
Ароматичні характеристики
Фруктові аромати поряд із середнім виділенням ефіру, особливо за підвищеної температури.
Смакові характеристики
Сидри, ферментовані цим штамом, мають сухий післясмак і відносно повний і винятковий глибокий аромат і фруктовий смак.
Застосування
- Дріжджі слід змішати з невеликою кількістю теплої води 22-25°С і залишити на 20-30 хвилин.
- Після закінчення цього часу дріжджі слід добре перемішати і влити в сусло.
- Країна виробник
- Швеція
- Виробник
- CBF Drinkit
- Вага
- 10 г
- Вид дріжджів
- Винні дріжджі
- Застосування дріжджів
- Для сидру