Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Cider M02 - є штамом із високим виділенням ефіру, що надає початкової глибини, відкриваючи повний фруктовий потенціал соку.
Дріжджі для сидру Mangrove Jack's M02 Cider Yeast, 9 г
Cider M02 - є штамом із високим виділенням ефіру, що надає початкової глибини, відкриваючи повний фруктовий потенціал соку. Сидри, ферментовані з використанням цього штаму, мають винятково чіткий, ароматний та освіжаючий смак.
Це дуже сильні дріжджі, що мають хороше засвоєння фруктози та здатні ферментувати в складних умовах і різних температурах. Дріжджі для сидру Mangrove Jack's мають сильний флокулянт, підходять для багатьох стилів сидру. Мікроелементи, що містяться в дріжджах, необхідні для підтримки здоров'я дріжджів.
Тип дріжджів | верхові |
Температура бродіння | 12-28°C |
Толерантність за алкоголем | 9-11% |
Ароматика | фруктовий, помірно ефірний профіль |
Атенюація | висока |
Флокуляція | висока |
Норма засіву |
9г на 23л сусла при щільності до 1.050 |
Спосіб застосування
Розсипте вміст безпосередньо на 23 л соку. Для досягнення найкращих результатів бродити при 18-24 °C.
Підходить для приготування всіх типів сидру.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 9 г
- Вид дріжджів
- Винні дріжджі
- Застосування дріжджів
- Для сидру