Самогонний апарат Смакуй Профі 2в1 на...
Самогонний апарат Смакуй Профі 2в1 на...
Самогонний апарат Смакуй Профі 2в1 на...
Самогонний апарат Смакуй Профі 2в1 на...
Самогонний апарат Смакуй Профі 2в1 на відкритому кубі, 37 л
Самогонний апарат Смакуй Профі 2в1 на відкритому кубі, 37 л
Самогонний апарат Смакуй Профі 2в1 на відкритому кубі, 37 л
Самогонний апарат Смакуй Профі 2в1 на відкритому кубі, 37 л

Самогонний апарат Смакуй Профі 2в1 на відкритому кубі, 37 л

510090
В наявності
12 892,00 ₴
купити в 1 клік

 

Самогонний апарат Смакуй Профі 2в1 на відкритому кубі

Пари нагріваються в кубі, проходять через царгу з насадками, трубки в склянці та потрапляють у холодильник. Там вони конденсуються і стікають вниз у вигляді флегми, яка затримується в стаканчику.

Трубки мають різну довжину, тому флегма починає перетікати через краї нижчої та стікати вниз, зрошуючи насадку. Процес зациклюється, починається тепломасообмін. Колона працює на себе, а фракції так само, як і при паровому відборі шикуються за температурою кипіння.

Після того, як колона вийде на режим, настає час для відбору. Для цього у нас є відведення з краном, який виходить зі стаканчика. Відкриваємо ректифікаційний кран. Частина флегми витікає трубкою відводу зі стаканчика і потрапляє в доохолоджувач, де вона охолоджується і перетворюється на спирт.

На першому етапі, під час відбору голів, злегка відкриваємо кран, домагаючись швидкості відбору в 1-2 краплі на секунду. Потім відкриваємо кран трохи ширше і відбираємо тіло. Головне завдання на етапі відбору тіла стежити за тим, щоб швидкість відбору була не надто високою. Інакше необхідний обсяг флегми перестане повертатися в царгу, порушиться тепломасообмін і поділу на фракції не відбудеться. Як ми можемо це проконтролювати? За допомогою термометра. Якщо ми занадто багато відбираємо, порушується тепломасообмін, вгору повзуть важчі фракції і починає зростати температура.

Наше завдання стежити, щоб температура в колоні не піднімалася, поки ми відбираємо тіло.  Помітили, що показання термометра поповзли вгору зменшуйте відбір.

Переваги використання вузла відбору за спиртом

Процес відбору майже не залежить від коливань напору, температури води чи напруги в мережі. Усе, що потрібно контролювати, наскільки сильно відкритий ректифікаційний кран. Саме він і визначає швидкість відбору. Плюс охолодження підключається за простішою схемою.

Основні характеристики дистилятора Смакуй Профі 2в1 на відкритому кубі

• Розміри апарата 37 літрів
Висота (мм) 80
Діаметр колони (мм) 51
Товщина стінок колони (мм) 1,5

• Розміри перегінного куба

37 літрів
Висота (см) 50
Діаметр (см) 31
Діаметр горловини (см) 31
Товщина кришки (мм) 3
Товщина стінок (мм) 1
Товщина дна (мм) 3

Технічні характеристики

• Швидкість перегонки браги: до 9 л/год.

• Швидкість перегонки спирту-сирцю: 2-2,5 л/год.

• Витрата води: 30-45 л/год.

• Максимальна міцність продукту: 93°-95°.

• Нагрівання: газ, електрична плита, індукційна плита.

Комплектація дистилятора Смакуй Профі 2в1 на відкритому кубі

37 літрів
Ємність 37 л 1 шт
Фальш-дно 1 шт
Муфта + заглушка під ТЕН 1 шт
Царга 70 см фланець 1 шт
Дефлегматор фланець 1 шт
Вузол відбору у відводі 90 фланець-кламп 1 шт
Відведення 90 фланець-кламп 1 шт
Доохолоджувач великий 1 шт
Холодильник фланец 1 шт
Насадка Панченкова (РПН) з нержавіючої сталі 7 м
Кран голчастий 1 шт
Швидкоз'єм внутрішнє різьблення ½ 1 шт
Швидкоз'єм зовнішнє різьблення ¼ 6 шт
Термометр електронний 2 шт
Клапан безпеки 1 шт
Кран для зливу барди 1 шт
Хомут кламповий 2" 1 шт
Болт 12 шт
Баранчик 16 шт

Хомут ємності

1 шт
Кришка ємності 1 шт
Шланг високого тиску 5 м
Силіконовий шланг 10 мм 1,3 м
Силіконовий шланг кембрик 0,1 м
Силіконова прокладка 90 мм 6 шт
Силіконова прокладка під хомут кламп 2" 1 шт
Силіконова прокладка під кришку ємності 1 шт
Фум-стрічка (шт) шт

Комплектація може бути змінена виробником.

Країна виробник
Україна
Виробник
Смакуй
Об'єм
37 л
Матеріал
Нержавіюча сталь
Тип куба
Відкритий
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.