Бельгійський темний карамельний цукор...
Бельгійський темний карамельний цукор...
Бельгійський темний карамельний цукор (DARK-900), 500 г
Бельгійський темний карамельний цукор (DARK-900), 500 г

Бельгійський темний карамельний цукор (DARK-900), 500 г

16490
Розпродано
152,00 ₴

Кассонад - це темний коричневий цукор, отриманий із суміші кристалів цукру і цукеркового сиропу. Надає типового цукеркового смаку напоям або стравам.

купити в 1 клік

 

Бельгійський темний карамельний цукор Cassonade, 500 г

Кассонад - це темний коричневий цукор, отриманий із суміші кристалів цукру і цукеркового сиропу. Надає типового цукеркового смаку напоям або стравам.

Основною відмінністю коричневого цукру від білого є наявність у ньому деякої кількості меляси. Меляса (патока) - це в'язка рідина темно-коричневого кольору, що не кристалізується і відокремлюється від цукру в процесі рафінування сировини, з якої виготовляється цукор.

М'який вологий дрібнокристалічний цукор кассонад гармонійний для:
• випічки;
• холодних коктейлів;
• глазурі;
• м'яса та птиці.

Особливості коричневого карамельного цукру:

  1. Патока в коричневому цукрі має злегка кислу реакцію і реагує у випічці з содою, утворюючи двоокис вуглецю, який допомагає тісту підніматися. При заміні білого цукру коричневим використовують рівну кількість цукру.
  2. Коричневим цукром можна замінити патоку, яка використовується в деяких рецептурах. При цьому потрібно відповідно зменшити вміст іншого цукру в рецептурі. У загальному випадку 100 грамів цукру тотожні 120 грамам патоки.
  3. Патока в коричневому цукрі сповільнює кристалізацію цукру в готовому виробі, внаслідок чого випічка буде більш м'якою, зі слабким запахом ірисок і довше не зачерствіє.
Основна інформація
Склад цукор, цукерковий сироп
Колір 900 ЕВС
рН 4,0 - 6,0
Енергетична цінність 385 Ккал/100 г
Країна виробник
Бельгія
Вага
500 г
Тип
Декстроза, глюкоза, фруктоза
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.