Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Бельгійський темний карамельний цукор (DARK-900), 500 г
16490
Розпродано
152,00 ₴
Кассонад - це темний коричневий цукор, отриманий із суміші кристалів цукру і цукеркового сиропу. Надає типового цукеркового смаку напоям або стравам.
Бельгійський темний карамельний цукор Cassonade, 500 г
Кассонад - це темний коричневий цукор, отриманий із суміші кристалів цукру і цукеркового сиропу. Надає типового цукеркового смаку напоям або стравам.
Основною відмінністю коричневого цукру від білого є наявність у ньому деякої кількості меляси. Меляса (патока) - це в'язка рідина темно-коричневого кольору, що не кристалізується і відокремлюється від цукру в процесі рафінування сировини, з якої виготовляється цукор.
М'який вологий дрібнокристалічний цукор кассонад гармонійний для:
• випічки;
• холодних коктейлів;
• глазурі;
• м'яса та птиці.
Особливості коричневого карамельного цукру:
- Патока в коричневому цукрі має злегка кислу реакцію і реагує у випічці з содою, утворюючи двоокис вуглецю, який допомагає тісту підніматися. При заміні білого цукру коричневим використовують рівну кількість цукру.
- Коричневим цукром можна замінити патоку, яка використовується в деяких рецептурах. При цьому потрібно відповідно зменшити вміст іншого цукру в рецептурі. У загальному випадку 100 грамів цукру тотожні 120 грамам патоки.
- Патока в коричневому цукрі сповільнює кристалізацію цукру в готовому виробі, внаслідок чого випічка буде більш м'якою, зі слабким запахом ірисок і довше не зачерствіє.
Склад | цукор, цукерковий сироп |
Колір | 900 ЕВС |
рН | 4,0 - 6,0 |
Енергетична цінність | 385 Ккал/100 г |
- Країна виробник
- Бельгія
- Вага
- 500 г
- Тип
- Декстроза, глюкоза, фруктоза
Немає відгуків