Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Pure 48, не вибагливі дріжджі, нормально ставляться до перепадів температури, набагато краще, ніж інші дріжджі.
Турбо-дріжджі Alcotec 48 Turbo Pure, 135 г
Турбо-дріжджі Turbo Yeast 48 Pure - це високоякісні європейські дріжджі, які мають масу переваг.
Ви можете використовувати їх двома способами. Перший, так званий, швидкий - приготування цукрового сусла - за 48 годин, другий - за 5 діб. У чому відмінність способів?
Pure 48, не вибагливі дріжджі, нормально ставляться до перепадів температури, набагато краще, ніж інші дріжджі. При тому, що оптимальна температура середовища для більшості типів дріжджів становить 25°С, ці дріжджі впораються з підвищенням температури понад 30°С. І в залежності від кількості цукру і витримки, Ви отримаєте потрібний для Вас вміст міцності цукрового сусла:
• 6 кг цукру - протягом 2 днів до 14% міцності при температурі 20-35°С;
• 7 кг цукру - протягом 3 днів до 17% міцності за температури 20-30°С;
• 8 кг цукру - протягом 5 днів до 19% міцності за температури 20-27°С;
• 9 кг цукру - протягом 7-10 днів до 21% міцності при температурі 18-24°С.
Чудовий варіант, якщо Вам потрібен через три дні Ваш улюблений домашній напій, а Ви тільки ставите цукрове сусло на ферментацію.
Склад:
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.
Інструкція:
- У теплій воді розчинити 6кг - 9кг цукру або декстрози. Якщо ви використовуєте звичайний цукор, рекомендуємо його інвертувати (процес розщеплення цукрів до глюкози і фруктози).
- Отриманий сироп додайте в ємність для зброджування, щоб загальний об'єм сусла склав 25-27 літрів.
- Перед додаванням дріжджів переконайтеся, що температура сусла не перевищує 27-30°С.
- Додайте турбо дріжджі 48 Pure в сусло і перемішайте (уникайте утворення грудочок).
Характеристики:
• оптимальна температура зброджування -18-35 °C;
• міцність - до 21 %;
• тривалість процесу ферментації - 2-8 днів;
• вага - 135 г.
- Країна виробник
- Великобританія
- Виробник
- Alcotec
- Вага
- 135 г
- Вид дріжджів
- Дріжджі для цукрової браги