Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Нова серія турбо дріжджів є екстремальними дріжджами для зброджування сахарози, здатними перебродити 6 кг цукру протягом 48 годин,
Турбо дріжджі Doble SNAKE C-48 turbo yeast, 130 г
Нова серія турбо дріжджів є екстремальними дріжджами для зброджування сахарози, здатними перебродити 6 кг цукру протягом 48 годин, отримавши при цьому до 14% міцності.
Відповідно до інструкцій виробника існує чотири способи зброджування
• 14% міцності протягом двох днів - 6кг цукру слід розчинити в 20л води, температура ферментації 20-35°C;
• 17% міцності протягом трьох днів - 7кг цукру слід розчинити у 20л води, температура ферментації 20-30°C;
• 19% протягом п'яти днів - 8кг цукру слід розчинити у 20л води, температура ферментації 20-27°C;
• 21% протягом 7-10 днів - 9кг цукру слід розчинити в 20л води, температура ферментації 18-24°C.
Застосування
Розчиніть від 6 до 9кг цукру в 20л гарячої води. Коли температура рідини опуститься до 25-30°C, додати вміст пакета і ретельно перемішати рідину протягом хвилини. Рекомендована температура ферментації 20-30°С. Оптимальна - 25°С.
Інгредієнти: дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.
Вага - 130 г
- Країна виробник
- Великобританія
- Виробник
- Hambleton Bard
- Вага
- 130 г
- Вид дріжджів
- Дріжджі для цукрової браги