Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Даний штам може проводити ферментацію при знижених температурах з більш повільною ферментативною кінетикою.
Дріжджі Fermentis HG-1, 10 г
Цей штам дріжджів використовується для проведення ферментації з високою щільністю. У них дуже хороша стійкість до осмотичного тиску і високих температур (термостійкі дріжджі).
Цей штам утворює стабільно великі популяції під час ферментації з високою щільністю, даючи змогу максимізувати продуктивність дріжджових клітин за оптимального використання енергії. Здебільшого виробляє напій із нейтральним ароматичним профілем. Підходить для бродіння всіх видів сусла, затору або соків, вироблених з різних типів зернових, картоплі або інших видів крохмалевмісних субстратів, цукрової тростини, агави або розчину цукрів.
Оптимальна температура 25°C - 35°C. Даний штам може проводити ферментацію при знижених температурах з більш повільною ферментативною кінетикою.
За підвищених температур дріжджі можуть ферментувати з нижчим сумарним виходом, ніж за нормальних температур.
Інструкція із застосування:
- Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла за температури 25-35 °C.
- Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів.
- Залиште на 15 хвилин.
- Акуратно розмішайте.
- Внесіть отриману суспензію в бродильний танк.
Зберігання:
Зберігати 36 місяців від дати виробництва.
У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися за кімнатної температури протягом не більше 3-х місяців, що не вплине на їхні характеристики.
У пункті призначення: зберігати в прохолодному та сухому приміщенні за температури < 10°C.
- Виробник
- Fermentis
- Вага
- 10 г
- Вид дріжджів
- Дріжджі для зернової браги та віскі
Дріжджі для фруктової браги
Дріжджі для цукрової браги