Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Температура для бродіння в межах 22-24°С дасть оптимальну міцність напою.
Турбо-дріжджі Spirit Ferm Turbo 24, 195 г
Spirit Ferm Turbo 24 - активні дріжджі, які призначені для скорочення термінів визрівання цукрового сусла, завдяки потужному їхньому розвитку та присутності спеціалізованих підгодовувань. З дріжджами Spirit Ferm 24 Turbo ви отримаєте свій улюблений міцний напій у домашніх умовах без зайвих труднощів.
Температура для бродіння в межах 22-24°С дасть оптимальну міцність напою. Для отримання максимальної міцності слід забезпечити температуру для бродіння 25-29°С.
Залежно від того, на який результат ви розраховуєте, ви можете регулювати співвідношення цукру та температури, при якій буде відбуватися бродіння:
• 1 уп. на 6 кг цукру: при ферментації протягом 24-х годин, температура 20-35°С - 15% міцності.
• 1 уп. на 8 кг цукру: при ферментації протягом 5-ти днів, температура 20-30°С - 17% міцності.
• 1 уп. на 10 кг глюкози:ипри ферментації протягом 7-ми днів, температура 18-24°С - 20% міцності.
Застосування
- Розчиніть у 15 літрах води 6 кг цукру. Температура води 30-35°C.
- Розчин слід добре перемішати, після цього долити воду до позначки 25 літрів.
- Коли температура становитиме 25°C, слід додати пакет дріжджів і ще раз інтенсивно розмішати суміш.
Склад
дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.
- Країна виробник
- Швеція
- Виробник
- Spirit Ferm
- Вага
- 195 г
- Вид дріжджів
- Дріжджі для цукрової браги