Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Дріжджі Сoobra Restart дають змогу швидко запустити процес бродіння, що зупинився.
Дріжджі сухі Coobra Restart, 21 г
Цей штам дріжджів використовується, якщо процес бродіння не запустився як належить, або процес бродіння зупинився. Зброджують до 10 % уже в безнадійному суслі.
Дріжджі Сoobra Restart дають змогу швидко запустити процес бродіння, що зупинився. Багато експериментаторів-початківців припускаються деяких помилок, після яких виливають продукт, закидають дистилятор і кажуть - не хочу більше цим займатися. Помилки можете припуститися не тільки Ви, а збіг обставин, температури, якості інгредієнтів.
Готуйте міцний дистилят із задоволенням, а дріжджі зможуть допомогти навіть у, здавалося б, найскладнішій ситуації. Насолоджуйтеся якісними домашніми напоями.
Застосування
- Висипте вміст пакета в бражку і добре перемішуйте;
- Накрийте бражну ємність кришкою, і дочекайтеся закінчення процесу бродіння.
- Використовувати для 25 літрів сусла. Оптимальна робоча температура бродіння 25-30 °C.
Склад
дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.
Для дуже безнадійних випадків або складних за складом закваски, необхідно завести дріжджі.
- Змішайте 1 літр води з 1 літром не доброженого сусла в окремій ємності (оптимальна температура 25 - 30°C);
- Додайте вміст пакета в отриману рідину, добре перемішайте, накрийте ємність;
- Залиште на 24 години, після чого внесіть у ферментер до решти закваски.
Пам'ятайте, повний час зброджування може бути різним, і залежить від таких чинників, як: кількість цукру в суміші, що залишилася, температура бродіння, об'єм сусла.
- Країна виробник
- Швеція
- Виробник
- CBF Drinkit
- Вага
- 21 г
- Вид дріжджів
- Дріжджі для цукрової браги