Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Турбо дріжджі створені для приготування ароматного і при цьому найчистішого домашнього міцного напою, а також ректифікату.
Спиртові дріжджі Alcotec T3 Turbo Classic
Турбо дріжджі створені для приготування ароматного і при цьому найчистішого домашнього міцного напою, а також ректифікату.
У складі T3 Turbo Classic використовується спеціальний штам дріжджів з дуже високою толерантністю до високої міцності цукрового сусла і приємною ароматикою. Завдяки цьому, вихід готового продукту в 2 рази більший, ніж при використанні звичайних дріжджів, а смак готового напою матиме легкий присмак винограду.
За допомогою Classic Т3 ви без зусиль зможете приготувати цукрове сусло міцністю 14% за 3 дні, а отримати 17% за 5 днів. Що є напрочуд високим результатом.
Досить тільки додати в 21 літр води 7 кг цукру і внести пачку Classic T3. Крім цукрового сусла, ці дріжджі можуть також максимально розкривати смак солодової, фруктової чи ягідної сировини (за додаткового внесення ферментів). У будь-якому разі не спостерігається бурхливого піноутворення.
Склад:
турбо дріжджі, піногасники, поживні речовини, мікроелементи.
Рекомендації щодо роботи з дріжджами
- У воді розчинити 6-7 кг декстрози або цукру. Якщо ви використовуєте звичайний цукор, рекомендуємо його інвертувати.
- Сироп або декстрозу додайте в ємність для зброджування, щоб загальний об'єм сусла склав 25 літрів.
- Перед додаванням дріжджів переконайтеся, що температура сусла не перевищує 27-30°С.
- Додайте турбо дріжджі в сусло (уникайте утворення грудочок).
- Для максимального вмісту міцності сусла, зброджування триває 5-7 днів за температури 22-25°С. Невелике підвищення температури на 2-3°С дасть змогу прискорити процес бродіння.
- Країна виробник
- Великобританія
- Виробник
- Alcotec
- Вага
- 120 г
- Вид дріжджів
- Дріжджі для цукрової браги