Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Капілярний виномір
Капілярний виномір виробництва Італія має вигляд скляної колби, один кінець якої вузький і закінчується маленьким отвором, а інший має вигляд лійки, в яку і слід наливати напій. Уздовж усього вузького кінця нанесені мірні поділки, які і служать для визначення міцності вина.
Капілярний виномір
Капілярний виномір 0-25% дає змогу виміряти концентрацію алкоголю в сухих винах. Найточніші вимірювання він дає під час роботи з білим напоєм, міцність якого варіюється від 8 до 13%. Якщо вимірювання цим пристроєм проводять із міцним або солодким вином, то похибка становитиме 1-4% і залежно від обсягу цукру. Для отримання більш точних показників рекомендується розбавити напій із водою в рівних співвідношеннях, а після вимірювання помножити результат на 2.
Капілярний виномір виробництва Італія має вигляд скляної колби, один кінець якої вузький і закінчується маленьким отвором, а інший має вигляд лійки, в яку і слід наливати напій. Уздовж усього вузького кінця нанесені мірні поділки, які і служать для визначення міцності вина.
Інструкція з експлуатації капілярного виноміра:
- Наповнити лійку напоєм приблизно на половину.
- Почекати, поки він не просочиться по капіляру вниз і не почне капати з протилежного отвору.
- Дочекавшись появи кількох крапель, перевернути прилад і встановити його на рівну і гладку поверхню лійкою вниз.
- При цьому під приладом утвориться невелика калюжка з частини вина, але це нормально і занепокоєння викликати не повинно.
- Частина напою, що залишилася, і дасть змогу визначити його міцність. Показання на приладі, навпроти якого зупиниться нижній меніск рідини, і потрібно брати до уваги при визначенні спиртових градусів.
- Країна виробник
- Італія
- Тип
- Виноміри