Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Показання відраховують за нижнім краєм меніска за температури рідини (20±2)ºС.
Ареометр АС-3 0-25%
Ареометр для цукру АС-3 (0-25%) призначений для контролю процесу бродіння при приготуванні браги, вина або пива в домашніх умовах. Цукромір призначений для визначення показника концентрації цукру в цукровмісних розчинах. Показання відраховують за нижнім краєм меніска за температури рідини (20±2)ºС.
Для вимірювання слід опустити ареометр у цукровмісну рідину і дати йому можливість вільно плавати, не торкаючись стінок посудини.
Основні характеристики
• Шкала: 0-25%;
• Ціна поділки: 1%;
• Максимально допустима похибка: +- 0,5 % (при вимірюванні при 20°С);
• Довжина ареометра: 263 мм;
• Рекомендований об'єм циліндра для занурення ареометра не менше 250 мл.
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Склоприлад
Немає відгуків