Інше

Лактоза, 1 кг
В наявності
Інше

Лактоза, 1 кг

1256
181,00 ₴
Лактоза (молочний цукор) - це цукор, який природним чином міститься в молоці і складається з молекул глюкози і галактози.
Лактоза 0,5 кг
В наявності
Інше

Лактоза 0,5 кг

1257
99,00 ₴
Лактоза (молочний цукор) - це цукор, який природним чином міститься в молоці і складається з молекул глюкози і галактози.
Метабісульфіт калію Browin, 250 г Метабісульфіт калію Browin, 250 г 2
В наявності
257,00 ₴
Метабісульфіт калію - це хімічна речовина, зазвичай використовується для стабілізації сусла (для запобігання росту бактерій і диких дріжджів під час бродіння) і вин (для зупинки бродіння, запобігання окислення, стабілізації кольору і прозорості).
Метабісульфіт калію Browin, 500 г Метабісульфіт калію Browin, 500 г 2
В наявності
459,00 ₴
Метабісульфіт калію - це хімічна речовина, зазвичай використовується для стабілізації сусла (для запобігання росту бактерій і диких дріжджів під час бродіння) і вин (для зупинки бродіння, запобігання окислення, стабілізації кольору і прозорості).
Метабісульфіт калію Browin, 10 г
В наявності
20,00 ₴
Метабісульфіт калію - це хімічна речовина, зазвичай використовується для стабілізації сусла (для запобігання росту бактерій і диких дріжджів під час бродіння) і вин (для зупинки бродіння, запобігання окислення, стабілізації кольору і прозорості).
Цедра апельсина (солодка), 1 г
В наявності
Застосовують цедру апельсина в кулінарії, косметології, в лікувальних цілях, а також для настоювання алкоголю і виробництві пива Hoegaarden.
Хлорид кальцію, 20 г
В наявності
20,00 ₴
Це мінеральна сіль, що використовується для корекції концентрації кальцію у воді та для усунення недоліків води, що використовується для виготовлення пива. Хлориди надають пиву м'який, повний і солодший смак, а кальцій сприяє флокуляції білків та стабілізації смаку. 
Шкаралупа кедрового горіха, 100 г
В наявності
Набори для настоювання алкоголю

Шкаралупа кедрового горіха, 100 г

16829
288,00 ₴
Шкаралупа кедрового горіха має приємний аромат та додає унікальні нотки смаку, які роблять напій більш насиченим та цікавим. Крім того, шкаралупа кедрового горіха може мати певні корисні властивості, які також можуть вплинути на якість та смак готового продукту.
Фермент Lallemand  ABV Aromazyme, 5 г
В наявності
ABV Aromazyme - складається з ферментів β-глюкозидази. Ці ферменти здатні збільшити інтенсивність смаку та аромату хмелю в процесі гідролізу, який відбувається під час ферментації та затирання.
Метабісульфіт калію Spirit Ferm, 10 г
Розпродано
46,00 ₴
Метабісульфіт калію - антиоксидант, стабілізатор, антисептик. Використовується у виноробстві для стабілізації сусла та готових вин. Запобігає розвитку бактерій, грибків і диких дріжджів, а також стабілізує колір і прозорість вина.
Показано 1-12 з 12 товарів

Фільтрувати за

Тип
Країна виробник
Ціна
Фільтр
Товар додано для порівняння.