Інгредієнти

Закваска для грецького йогурту (10шт х 1л)
В наявності
53,00 ₴
Італійська закваска для приготування грецького йогурту в домашніх умовах.  Відрізняється від класичного йогурту менш в'язкою структурою і в той же час більш густою консистенцією (не тягнеться за ложкою).  Для додання ще більш густої консистенції може бути профільтрованний від сироватки.
Закваска для ряжанки (10шт х 1л)
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для ряжанки (10шт х 1л)

4112
53,00 ₴
Ряжанка є кисломолочним продуктом, виробленим із топленого молока, вершків і бактеріальної закваски.
Закваска для кефіру (10шт х 1л)
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для кефіру (10шт х 1л)

4113
53,00 ₴
Кефір – це ферментований напій, який традиційно виготовляється з коров’ячого або козячого молока шляхом додавання зерен кефіру (зерноподібні колонії дріжджів та кисломолочних бактерій) в молоко.
Хлористий кальцій, на 100 л
В наявності
Інгредієнти

Хлористий кальцій, на 100 л

16066
20,00 ₴
Хлористий кальцій застосовується в сироварінні для кращого утворення молочного згустку та збільшення виходу готового продукту.
Закваска для сиру Антимікробна на 10 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Антимікробна

4153
20,00 ₴
Антимікробна закваска на основі лактобактерій (Lactobacillus plantarum) призначена для захисту твердих сирів під час визрівання. Блокує розвиток цвілі, грибків та іншої небажаної мікрофлори. Містить тільки чисті культури молочнокислих лактобактерій.
Аннато, 5 мл
В наявності
Спеції для сиру

Аннато, 5 мл

4155
32,00 ₴
Аннато - натуральний харчовий барвник.  Екстракт помадні дерева.  Барвник виходить шляхом екстракції його з насіння.
Плавісоль для плавленого сиру на 0,5 кг сиру
В наявності
Сири плавлені - чудове джерело добре засвоюваних жирів, що відіграють важливу енергетичну, пластичну, захисну та регуляторну роль в організмі.
Закваска для сиру Радомер на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Радомер

4031
33,00 ₴
Дозрілий Радомер має солодкувато-пряний вершковий смак з пікантним нальотом горіха та легкою солоністю. У сиру щільна консистенція, добре нарізається тоненькими скибочками.
Закваска для сиру Едам на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Едам

4032
33,00 ₴
Сир Едам має легкий кислувато-горіховий смак, світло-жовту або золотаву серцевину, невеликого розміру дірки та жовту, червону, чорну воскову поверхню; в основному круглої форми.
Закваска для сиру Емменталь на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Емменталь

4033
26,00 ₴
Емменталь  має характерний пікантний, пряний солодкуватий смак. Характерним для нього є наявність великих порожнин. Їх прояв обумовлений особливостями процесу його виготовлення (виділення вуглекислого газу бактеріями).
Закваска для сиру Халумі на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Халумі

4023
26,00 ₴
Халумі — напівтвердий солоний сир, вироблений з суміші козячого та овечого молока (іноді містить і коров'яче молоко). Він є широко розповсюдженим в кухні країн Леванту та відомий в Європі як частина передусім кіпрської кухні.
Закваска для сиру Качокавалло на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Качокавалло

4025
26,00 ₴
Сир має грушоподібну форму і дозріває в підвалах, перев'язаний за шийку і підвішений до перекладини.
Закваска для сиру Качотта з паприкою на 6 л
В наявності
47,00 ₴
Качотта з паприкою - це італійський напівм'який столовий сир із закритою текстурою. Качотта - досить популярний на своїй батьківщині сир, його готують в Італії, використовуючи різні сорти молока, а також доповнюючи різними добавками.
Закваска для сиру Белпер Кнолле з перцем на 6 л
В наявності
47,00 ₴
Белпер Кнолле з перцем – це твердий швейцарський сир у формі маленьких кульок у обсипці з чорного перцю. Консистенція сиру змінюється протягом періоду його визрівання, так що протягом першого місяця це – напівм’який сир, який можна намастити на хліб, а віком близько року сир стає твердим, як камінь.
Закваска для сиру Монтазіо на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Монтазіо

4037
26,00 ₴
Монтазіо - напівтвердий сир, зроблений виключно з коров'ячого молока. Текстура сиру білого або світло-жовтого кольору з рівномірно розподіленими отворами.
Закваска для сиру Реблошон  на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Реблошон

4044
63,00 ₴
Реблошон — французький м'який сир з непастеризованого коров'ячого молока з французької області Савоя, що лежить біля підніжжя Альп.
Закваска для сиру Рокфор на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Рокфор

4047
63,00 ₴
Рокфор — блакитний сир з овечого молока, виготовлений на півдні Франції. Його характерна блакитна мармуровість утворюється грибком Penicillium roqueforti, різновидом плісняви, який додають до молока на початку процесу виробництва.
Закваска для сиру Баварія Блю на 6 л
В наявності
Закваски для сиру

Закваска для сиру Баварія Блю

4053
63,00 ₴
Це м'який сир зі скоринкою з білої плісняви Penicillium candidum, тіло якого поцятковане численними вічками блакитної плісняви. Текстура сиру м'яка, гладенька, масляниста. Сир досить жирний, хоча існує й полегшена версія.
Базилік сушений, 20 г
В наявності
Спеції для сиру

Базилік сушений, 20 г

4186
18,00 ₴
Базилік сушений - це чудової якості листя зеленого базиліка, правильно висушене зі збереженням ефірних олій і всіх корисних властивостей.
Цибуля різана, 20г
В наявності
Спеції для сиру

Цибуля різана, 20г

4187
26,00 ₴
Цибуля — це рід рослин, який налічує понад 1200 видів. Культивовані домашні сорти відрізнятися формою, розміром, смаком та кольором цибулини і саме за кольором виділяють три основні групи: жовту, червону та білу. Жовта цибуля є найпопулярнішим видом цибулі, частка світового виробництва якої складає близько 75%.
Цибуля подрібнена, 20г
В наявності
Спеції для сиру

Цибуля подрібнена, 20г

4190
26,00 ₴
Цибуля подрібнена - це спеція, отримана шляхом дроблення і сушки ріпчастої цибулі. Овоч представляє собою багаторічну рослину, що відноситься до сімейства цибулевих і має кулясту цибулину покриту лушпинням білого, світло-коричневого та фіолетового кольору.
Антимікробний агент Nissen-S
В наявності
Інгредієнти

Антимікробний агент Nissen-S

16061
52,00 ₴
Нізин - натуральний захисний агент для молочної промисловості, є продуктом життєдіяльності молочнокислих бактерій Streptococcus lactis. 
Плавісоль для плавленого сиру на 5 кг сиру
В наявності
Сири плавлені - чудове джерело добре засвоюваних жирів, що відіграють важливу енергетичну, пластичну, захисну та регуляторну роль в організмі.
Плавісоль для плавленого сиру на 30 кг сиру
В наявності
Сири плавлені - чудове джерело добре засвоюваних жирів, що відіграють важливу енергетичну, пластичну, захисну та регуляторну роль в організмі. 
Показано 1-24 з 75 товарів
Товар додано для порівняння.