Пивні дріжджі Lallemand Voss Kveik (фасовані),...

Пивні дріжджі Lallemand Voss Kveik (фасовані), 10 г

16072
В наявності
157,00 ₴

Kveik - це оригінальні, традиційні сушені дріжджі. Аромат:  відносно нейтральний при високих температурах, легкі апельсинові та цитрусові нотки.

купити в 1 клік

 

Пивні дріжджі Lallemand Voss Kveik

Квейк - це норвезьке слово, що означає дріжджі. У норвезьких селянських традиціях квейк зберігали шляхом сушіння і передавали з покоління в покоління. Kveik - це оригінальні, традиційні сушені дріжджі. Штам LalBrew Voss був отриманий від Зігмунда Гьєрнеса (Восс, Норвегія), який підтримував цю культуру традиційними методами з 1980-х років і щедро ділився нею з широкою пивоварною спільнотою. LalBrew Voss підтримує широкий діапазон температур бродіння від 25 до 40°C (77 - 104°F) з дуже високим оптимальним діапазоном 35 - 40°C (95 - 104°F). В оптимальному температурному діапазоні досягається дуже швидка ферментація, а повне затухання зазвичай досягається протягом 2-3 днів. Смаковий профіль залишається незмінним у всьому температурному діапазоні: нейтральний з тонкими фруктовими нотками апельсина і цитрусових.

Аромат:  відносно нейтральний при високих температурах, легкі апельсинові та цитрусові нотки.

Інструкція із застосування:

  1. Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла за температури 30-35 °C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів.
  2. Залиште на 15-30 хвилин.
  3. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть отриману суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка має бути вище 20°C.
  4. Всипайте дріжджі поступово таким чином, щоб уся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок.
  5. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.

Пивоварні властивості:

У суслі Lallemand's Standard Conditions дріжджі LalBrew Voss демонструють:

Ферментація, яка завершується за:

• 2 дні при 40 ° C (104 ° F)
• 3-4 дні при 30°C (86°F)
• 5-7 днів при 25°C (77°F)

Від середнього до високого ослаблення і дуже висока флокуляція. Нейтральний смаковий профіль у всьому температурному діапазоні з нотками апельсина і цитрусових. Лаг-фаза, загальний час ферментації, ослаблення і смак залежать від швидкості охмеління, обробки дріжджів, температури ферментації і поживної якості сусла.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С. 

Країна виробник
Австрія
Виробник
Lallemand
Вага
10 г
Температура бродіння
35 - 40°C
Призначення
Пивні дріжджі
Тип бродіння
Верхового бродіння
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.