Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Ці дріжджі з високою атенюацією виробляють пиво з низьким рівнем залишкових цукрів, роблячи тіло пива досить сухим і легким, завдяки цитрусовим ноткам.
Пивні дріжджі Mangrove Jack's M12 Kveik
Дріжджі верхового бродіння, які забезпечують швидке бродіння за дуже високих температур, зберігаючи при цьому нейтральний смак із тонкими нотками цитрусових.
Флокуляція | Висока |
Атенюація | Висока |
Діапазон теператур | 20 - 40ºС |
Статус ГМО | Без ГМО |
Дикі дріжджі |
<1 на 106 клітин |
Суха вага | 93 - 96 % |
Ароматичні характеристики:
При правильній температурі дріжджі Voss Kveik виробляють елі з натуральним ароматичним профілем, навіть при високих температурах бродіння. Також присутні ефіри апельсина і цитрусових, ці дріжджі добре себе зарекомендували під час виробництва Pale Ale і IPA.
Смакові характеристики:
Ці дріжджі з високою атенюацією виробляють пиво з низьким рівнем залишкових цукрів, роблячи тіло пива досить сухим і легким, завдяки цитрусовим ноткам.
Зброджування:
За рахунок швидких термінів ферментації ви можете швидко збродити високо алкогольне пиво, до 12%. Завдяки чистому профілю дріжджів, ідеально зброджувати дабл і тріпл IPA.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 20 - 40ºС
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння