Бактерії Lallemand Sour Pitch, 5 г

Бактерії Lallemand Sour Pitch, 5 г

16177
В наявності
178,00 ₴

WildBrew Sour Pitch - це високоефективні молочнокислі бактерії високої чистоти, спеціально відібрані за їхню здатність виробляти широкий спектр стилів кислого пива.

купити в 1 клік

 

Бактерії Lallemand Sour Pitch

WildBrew Sour Pitch - це високоефективні молочнокислі бактерії високої чистоти, спеціально відібрані за їхню здатність виробляти широкий спектр стилів кислого пива.

WildBrew Sour Pitch виробляє чистий і збалансований цитрусовий смак, характерний як для традиційних, так і для сучасних стилів кислого пива. За умови інокуляції при оптимальній температурі та правильних умовах, це потужний, безпечний і простий спосіб обробки бактерій для різних методів кип'ятіння пива. Крім того, що WildBrew Sour Pitch забезпечує відмінну продуктивність, він здатен забезпечити стабільні результати для пивоварів.

До стилів, які готуються за допомогою цих бактерій, відносяться, але не обмежуються ними, берлінський вайсе, гоуз, ламбік, американський вайлд та кислий ель IPA.

Аромат: сильний цитрусовий, гострий, кислий.

Інструкція із застосування:

  1. Відкрийте пакетик і додайте WildBrew Sour Pitch безпосередньо в неохмелене сусло зі швидкістю 10 г/л (1г/10л), забезпечивши температуру 30 - 40°C.
  2. ля кращого розподілу слід зволожити WildBrew Sour Pitch сумішшю неохмеленого сусла і води (50/50) у кількості, що в 10 разів перевищує вагу при температурі 30°C +/- 5°C.
  3. Слідкуйте за падінням рН і регулярно проводьте тести

Пивоварні властивості:

В умовах стандартного сусла Lallemand, бактерії WildBrew Sour Pitch проявляють свою активність:

Швидке падіння рН, яке може бути завершене протягом 1-2 днів (зазвичай протягом 24-36 годин).

Високий рівень молочної кислоти та низький рівень оцтової кислоти.

Аромат і смак - цитрусовий і гострий з відтінком фруктів.

Оптимальний температурний діапазон для WildBrew Sour Pitch при виробництві кислих сортів пива становить від 30°C до 40°C

Швидкість скисання, час бродіння і падіння рН залежать від щільності закваски, обробки бактерій, температури бродіння і поживної якості сусла.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.

Країна виробник
Австрія
Виробник
Lallemand
Температура бродіння
30 - 40°C
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.