Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
- -46,00 ₴
Пивні дріжджі Lalleman Windsor, 11 г (термін придатності 01.2024)
Lallemand Windsor - це справжній сорт англійського елю, який продукує збалансований фруктовий аромат з меншим ослабленням через нездатність метаболізувати мальтотріозу.
Пивні дріжджі Lallemand Windsor
LalBrew Windsor - це справжній сорт англійського елю, який виробляє збалансований фруктовий аромат з меншим послабленням через нездатність метаболізувати мальтотріозу. LalBrew Windsor - один з оригінальних штамів Heritage, відібраних з колекції дріжджових культур Lallemand під час заснування компанії Lallemand Brewing у 1992 році.
Пиво, створене з використанням LalBrew Windsor, зазвичай описується як повнотілий, фруктовий англійський ель. LalBrew Windsor - це стабільний і міцний штам, який виробляє помірний рівень алкоголю та збалансовані смакові та ароматичні характеристики найкращих традиційних англійських елів. Традиційні стилі, які готують на цих дріжджах, включають, але не обмежуються ними: м'які, гіркі, ірландські червоні, англійські коричневі елі, портери та солодкі стаути.
Аромат: фруктовий, ефірний.
Інструкція із застосування:
- Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
- Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
- Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
- Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє засипання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
- Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Пивоварні властивості:
У суслі Lallemand's Standard Conditions Wort при 20°C (68°F) дріжджі LalBrew Windsor демонструють свої переваги:
Енергійне бродіння, яке можна завершити за 3 дні
Середнє ослаблення та низька флокуляція
Фруктово-ефірний смак і аромат, характерний для традиційних англійських елів
Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Windsor при виробництві традиційних стилів становить 15 - 25°C (59 - 77°F)
Дріжджі Windsor не використовують цукор мальтотріозу (молекула складається з 3 одиниць глюкози). Мальтотріоза присутня в суслі в середньому на рівні 10-15% всіх солодових сусел. Результатом буде більш повне тіло і залишкова солодкість пива. Рекомендується регулювати температуру сусла відповідно до бажаного результату.
Швидкість бродіння, час бродіння і ступінь ослаблення залежать від щільності інокуляції, обробки дріжджів, температури бродіння і поживної якості сусла.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.
- Країна виробник
- Австрія
- Виробник
- Lallemand
- Вага
- 11 г
- Температура бродіння
- 15 - 22°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння