Пивні дріжджі Lallemand Verdant IPA, 10 г

Пивні дріжджі Lallemand Verdant IPA, 10 г

16143
Розпродано
157,00 ₴

LalBrew Verdant IPA було спеціально відібрано у співпраці з Verdant Brewing Co. (Велика Британія) через його здатність виробляти різноманітні хмелеві та солодові сорти пива. Яскраві ноти абрикоса і відтінки тропічних фруктів і цитрусових плавно зливаються з ароматами хмелю.

купити в 1 клік

 

Пивні дріжджі Lallemand Verdant IPA

LalBrew Verdant IPA було спеціально відібрано у співпраці з Verdant Brewing Co. (Велика Британія) через його здатність виробляти різноманітні хмелеві та солодові сорти пива.

Яскраві ноти абрикоса і відтінки тропічних фруктів і цитрусових плавно зливаються з ароматами хмелю.

З середньо-високим аттенуацією LalBrew Verdant IPA залишає м’який і збалансований профіль солоду з трохи більшою масою, ніж типовий американський дріжджовий штам IPA.

Незважаючи на те, що цей сорт схожий на LalBrew New England, він створює набагато більше смакових відчуттів і смаку. Фруктовий характер більш округлий порівняно зі сортом Нової Англії, де домінує тропічний характер.

Аромат: абрикос з нотами тропічних фруктів і цитрусових

Інструкція із застосування:

  1. Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
  2. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
  3. Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
  4. Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
  5. Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
  6. Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.

Пивоварні властивості:

У суслі Lallemand's Standard Conditions Waste при температурі 20°C (68°F) дріжджі LalBrew Verdant IPA демонструють свої властивості:

Бродіння, яке можна завершити за 5 днів. Від середнього до високого ослаблення та помірної флокуляції.

В ароматі та смаку переважає абрикос з нотками тропічних фруктів та збалансованим солодовим характером.

Це POF - негативний штам.

Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Verdant IPA при виробництві традиційних стилів становить від 18°C (64°F) до 23°C (73°F).

Лаг-фаза, загальний час бродіння, ослаблення і смак залежать від швидкості охмеління, обробки дріжджів, температури бродіння і поживної якості сусла.

Зберігання:

36 місяців від дати виробництва. У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися при кімнатній температурі протягом не більше 3-х місяців, що не вплине на їхні характеристики. У пункті призначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі < 4°C.

Країна виробник
Австрія
Виробник
Lallemand
Вага
10 г
Температура бродіння
18 - 23ºС
Призначення
Пивні дріжджі
Тип бродіння
Верхового бродіння
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.