Пивні дріжджі Lallemand Farmhouse, 10г

Пивні дріжджі Lallemand Farmhouse, 10г

16137
В наявності
194,00 ₴

Lallemand Farmhouse — це недіастатичний гібрид, який був відібраний для виготовлення сезонного та фермерського пива.

купити в 1 клік

 

Пивні дріжджі Lallemand Farmhouse

Lallemand Farmhouse — це недіастатичний гібрид, який був відібраний для виготовлення сезонного та фермерського пива.

Цей продукт є результатом науково-дослідної роботи компанії Renaissance Yeast у Ванкувері, Британська Колумбія, Канада. Дослідницька група Renaissance використовувала класичні методи та методи без ГМО для видалення гена STA1, відповідального за діастатичну активність дріжджів Saison. Було вжито заходів для збереження нормального використання пивоварного цукру для виробництва сухих приправ.

Аромат: гвоздика, перець, фруктові ноти. Властивості аромату: гвоздика, перець, фруктові ноти, які включають тропічні фрукти, червоне яблуко та банан. Більш низькі температури бродіння (близько 20°C) надають перш за все нотки банана та гвоздики, тоді як тепле бродіння пива (ближче 30°C) дає більше перцевих нот, фруктовості, жувальної гумки та легкої терпкості.

Інструкція із застосування:

  1. Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла за температури 30-35 °C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів.
  2. Залиште на 15-30 хвилин.
  3. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть отриману суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка має бути вище 20°C.
  4. Всипайте дріжджі поступово таким чином, щоб уся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок.
  5. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.

Пивоварні властивості:

У стандартних умовах Lallemand, суслі при 22°C (72°F) дріжджі LalBrew Farmhouse демонструють:

Інтенсивне бродіння, яке може завершитися за 5 днів.

Високе загасання та низька флокуляція. Смак і аромат гвоздики, перцю та тропічних фруктів.

POF Позитивний

Примітка: на відміну від традиційних сортів Saison, у LalBrew Farmhouse відсутній ген STA-1, тому декстрини не метаболізуються, і немає ризику надмірного ослаблення та карбонізації після упаковки.

Лаг-фаза, загальний час бродіння, ослаблення та смак залежать від висоли.

Зберігання:

36 місяців від дати виробництва. У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися при кімнатній температурі протягом не більше 3-х місяців, що не вплине на їхні характеристики. У пункті призначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі < 4°C.

Країна виробник
Австрія
Виробник
Lallemand
Вага
10 г
Температура бродіння
20 - 30°C
Призначення
Пивні дріжджі
Тип бродіння
Верхового бродіння
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.