Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Помірно стійкі до алкоголю з меншою кількістю фенолів, ніж у бельгійського елю, ці дріжджі винятково фруктові, з надзвичайно складними ефірами і мають високу флокулянтність.
Пивні дріжджі Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey
Помірно стійкі до алкоголю з меншою кількістю фенолів, ніж у бельгійського елю, ці дріжджі винятково фруктові, з надзвичайно складними ефірами і мають високу флокулянтність.
Класифікація дріжджів | Saccharomyces cerevisiae |
Толерантність до спирту | 8%АВ |
Флокуляція | Висока |
Атенюація | Висока |
Діапазон теператур | 18 - 25ºС |
Статус ГМО | Без ГМО |
Дикі дріжджі |
<1 на 106 клітин |
Суха вага | 93 - 96 % |
Кілер-фактор | Чутливий |
Ароматичні характеристики:
Цей штам створює фантастичний фруктовий аромат, що ідеально поєднується з легкими прянощами й ефірами, що надає пиву складний, пряний, ефірний і фенольний аромат.
Смакові характеристики:
Бельійські види пива, зброджені цими дріжджами, виходять фенольними і сухими. Фруктові та дуже складні ефірні характеристики також будуть на першому плані. Усе це створює прекрасне поєднання прянощів, фруктової ефірності та зігрівальної алкогольності.
Спосіб застосування:
- Висипати вміст безпосередньо на 20 - 23 л сусла.
- Ферментуйте при температурі 18 - 25ºC для досягнення найкращих результатів.
Підходить для бельгійських світлих елів і абатських елів.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 18 - 25ºС
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння