Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
- -97,00 ₴
SafBrew BR-8 - це перші дріжджі Brettanomyces bruxellensis, доступні пивоварам у форматі сухої мікрогранули.
Пивні дріжджі Fermentis BR-8, 5 г
Активні сухі дріжджі Ферментіс добре відомі завдяки своїй здатності до виробництва широкого асортименту пива різних стилів. З огляду на доведений вплив дріжджів на якість кінцевого продукту, важливо дотримуватися інструкцій для проведення ферментації. Ми також наполегливо рекомендуємо виробникам напоїв проводити самостійні випробування перед комерційним використанням продукції.
Характеристика Fermentis BR-8:
SafBrew BR-8 - це перші дріжджі Brettanomyces bruxellensis, доступні пивоварам у форматі сухої мікрогранули.
Вони володіють усіма смаковими перевагами "диких" дріжджів Bretta, але з великим контролем і надійністю, виключаючи ризик перекарбонізації після розливу.
Відібрані спеціально для вторинного бродіння в пляшках або бочках, SafBrew BR-8 виробляють фенольні сполуки, що створюють характерний завершальний штрих, який розвивається згодом, у міру витримки пива, з більш веселими нотами, добре збалансованими освіжаючими фруктовими нотами.
Інструкція із застосування:
- Розведіть дріжджі в 10-кратній кількості стерильної води за температури від 25°C до 29°C.
- Залиште на 15-30 хвилин.
- Акуратно перемішайте до отримання дріжджового крему.
- Додайте від 5 до 10 грам цукру на літр пива, щоб отримати додаткове насичення 2,5-5,0 г/л CO2.
- Переведіть підсолоджене пиво в температуру бродіння з регідратованими дріжджами.
- Карбонізація буде досягнута через 1 - 3 місяці дозрівання.
Зберігання:
Продукт повинен зберігатися/транспортуватися в сухих умовах і бути захищеним від прямих джерел тепла.
Протягом 6 місяців продукт можна зберігати/транспортувати за температури навколишнього середовища нижче 25°C без погіршення його характеристик.
Пікові значення до 40°C допускаються протягом обмеженого періоду часу (загалом менше 7 днів).
У разі тривалого зберігання (понад 6 місяців) після прибуття продукту в кінцевий пункт призначення компанія Fermentis рекомендує зберігати його за контрольованої температури (нижче 15°C).
- Країна виробник
- Бельгія
- Виробник
- Fermentis
- Вага
- 5 г
- Температура бродіння
- 15 - 25°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння