Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Lallemand Köln ідеально підходить для приготування традиційного пива в стилі кельш та інших нейтральних елів. Нейтральний характер цього штаму підкреслює тонкі аромати хмелю, надаючи їм тонких фруктових ефірів.
Пивні дріжджі Lallemand Koln
LalBrew Köln ідеально підходить для приготування традиційного пива в стилі кельш та інших нейтральних елів. Нейтральний характер цього штаму підкреслює тонкі аромати хмелю, надаючи їм тонких фруктових ефірів. Завдяки експресії ферменту бета-глюкозидази LalBrew Köln може сприяти біотрансформації хмелю та підкреслювати його смак і аромат. Холодніші ферментації матимуть більш нейтральний характер, а тепліші ферментації матимуть більш виражений фруктово-ефірний профіль.
Аромат: злегка фруктовий, більш нейтральний з холодними ферментами.
Інструкція із застосування:
- Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
- Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
- Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
- Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє засипання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
- Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Пивоварні властивості:
У суслі Lallemand's Standard Conditions Wort при 20°C (68°F) дріжджі LalBrew Köln демонструють свою активність:
Бродіння, яке можна завершити за 7 днів, що трохи повільніше, ніж у більшості штамів елю. Це ідеально характерно для цього штаму.
Від середнього до високого ослаблення та середньої флокуляції.
Нейтральний або злегка фруктовий та ефірний смак і аромат.
Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Köln при виробництві.
Цей штам є POF-негативним.
Традиційні стилі - 15 - 25°C (59 - 77°F).
Лаг-фаза може бути довшою порівняно з іншими ельовими штамами, від 24 до 36 годин.
Лаг-фаза, загальний час ферментації, ослаблення та смак залежать від швидкості охмелення, обробки дріжджів, температури ферментації та поживної якості сусла.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.
- Країна виробник
- Австрія
- Виробник
- Lallemand
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 15 - 22°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння