Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Lallemand Wit - відносно нейтральний штам пшеничного пива, який можна використовувати для виробництва широкого спектра стилів пшеничного пива. LalBrew Wit виробляє нижчий рівень складних ефірів і фенолів порівняно з традиційними гефевайзенами, такими як LalBrew Munich Classic.
Пивні дріжджі Lallemand WIT
LalBrew Wit - відносно нейтральний штам пшеничного пива, який можна використовувати для виробництва широкого спектру стилів пшеничного пива. LalBrew Wit виробляє нижчий рівень складних ефірів та фенолів порівняно з традиційними гефевайзенами, такими як LalBrew Munich Classic.
LalBrew Wit забезпечує базовий профіль бананового та пряного ароматів, але залишає простір для пивовара, щоб продемонструвати інші пряні добавки, характерні для пива бельгійського стилю. До традиційних сортів, які варять на цих дріжджах, належать, зокрема, бельгійський вітбієр, американське пшеничне, берлінський вайсе, гоуз, хефевайзен, дункельвайс і вайценбок.
Аромат: фруктовий, злегка банановий і гвоздичний.
Інструкція із застосування:
- Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
- Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
- Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
- Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє засипання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
- Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Пивоварні властивості:
У суслі за стандартних умов Lallemand при температурі 20°C (68°F) дріжджі LalBrew Wit демонструють свої переваги:
Енергійне бродіння, яке можна завершити за 4 дні.
Від середнього до високого ослаблення та низької флокуляції.
Аромат і смак дещо ефірний з банановими нотками.
Цей штам є POF-позитивним.
Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Wit при виробництві традиційних стилів становить 17 - 22°C (63 - 72°F).
Швидкість бродіння, час бродіння і ступінь ослаблення залежать від щільності посіву, обробки дріжджів, температури бродіння і поживної якості сусла.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.
- Країна виробник
- Австрія
- Виробник
- Lallemand
- Вага
- 11 г
- Температура бродіння
- 18 - 25ºС
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння