Пивні дріжджі Lallemand Koln, 11 г

Пивні дріжджі Lallemand Koln, 11 г

16365
Розпродано
166,00 ₴

Lallemand Köln ідеально підходить для приготування традиційного пива в стилі кельш та інших нейтральних елів.  Нейтральний характер цього штаму підкреслює тонкі аромати хмелю, надаючи їм тонких фруктових ефірів.

купити в 1 клік

 

Пивні дріжджі Lallemand Koln

LalBrew Köln ідеально підходить для приготування традиційного пива в стилі кельш та інших нейтральних елів.  Нейтральний характер цього штаму підкреслює тонкі аромати хмелю, надаючи їм тонких фруктових ефірів. Завдяки експресії ферменту бета-глюкозидази LalBrew Köln може сприяти біотрансформації хмелю та підкреслювати його смак і аромат. Холодніші ферментації матимуть більш нейтральний характер, а тепліші ферментації матимуть більш виражений фруктово-ефірний профіль.

Аромат: злегка фруктовий, більш нейтральний з холодними ферментами.

Інструкція із застосування:

  1. Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
  2. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
  3. Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
  4. Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє засипання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
  5. Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
  6. Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.

Пивоварні властивості:

У суслі Lallemand's Standard Conditions Wort при 20°C (68°F) дріжджі LalBrew Köln демонструють свою активність:

Бродіння, яке можна завершити за 7 днів, що трохи повільніше, ніж у більшості штамів елю. Це ідеально характерно для цього штаму.

Від середнього до високого ослаблення та середньої флокуляції.

Нейтральний або злегка фруктовий та ефірний смак і аромат.

Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Köln при виробництві.

Цей штам є POF-негативним.

Традиційні стилі - 15 - 25°C (59 - 77°F).

Лаг-фаза може бути довшою порівняно з іншими ельовими штамами, від 24 до 36 годин.

Лаг-фаза, загальний час ферментації, ослаблення та смак залежать від швидкості охмелення, обробки дріжджів, температури ферментації та поживної якості сусла.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.

Країна виробник
Австрія
Виробник
Lallemand
Вага
11 г
Температура бродіння
15 - 22°C
Призначення
Пивні дріжджі
Тип бродіння
Верхового бродіння
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.