Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Lallemand Diamond - це справжній лагерний штам, відібраний з колекції культур Академії Doemens у Німеччині. Lallemand Diamond демонструє відмінні показники ферментації та має здатність виробляти чисті, автентичні лагери.
Пивні дріжджі Lallemand Diamond Lager
LalBrew Diamond - це справжній лагерний штам, відібраний з колекції культур Академії Doemens у Німеччині. LalBrew Diamond демонструє відмінні показники ферментації та має здатність виробляти чисті, автентичні лагери.
Традиційні сорти, що готуються з використанням LalBrew Diamond, включають, але не обмежуються: Мюнхенський Хеллес, Дортмундський Експорт, Німецький Пільзнер, Богемський Пільзнер, Американський Пільзнер, Віденський Лагер, Октоберфест/Мерцен, Темний Американський Лагер, Мюнхенський Дункель, Шварцбієр, Традиційний Бок, Доппельбок, Айсбок та Каліфорнійський Світлий Пивний.
Аромат: нейтральний.
Інструкція із застосування:
- Сухі дріжджі рівномірно розсипаємо поверхнею теплої (температура +25°C...+29°C) дистильованої води, або сусла такої ж температури. Пропорція об'єму дріжджів і рідини 1:10.
- Даємо відстоятися 10-15 хвилин.
- Наступний крок - акуратно перемішуємо не більше 30 хвилин.
- Отримана однорідна маса переливається в ємність для бродіння.
Альтернативний варіант внесення дріжджів - це розсипати їх на сусло (температура рідини не менш як +20°C), яке перебуває прямо в бродильній ємності. У цьому випадку сухими дріжджами покривається вся поверхня сусла, без будь-яких щільних утворень. Через 30 хвилин відстою виконуємо перемішування методом аерації, або шляхом доливання невеликої кількості нового сусла.
Пивоварні властивості:
У суслі за стандартних умов Lallemand при температурі 12°C (53,6°F) дріжджі LalBrew Diamond демонструють відмінні результати:
Енергійне бродіння, яке можна завершити за 5-7 днів
Високе ослаблення та висока флокуляція
Нейтральний смак і аромат, характерний для традиційних лагерів
Цей штам є POF-негативним
Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Diamond при виробництві традиційних стилів становить 10 - 15°C (50 - 59°F)
Швидкість бродіння, час бродіння та ступінь ослаблення залежать від інокуляції щільності, обробки дріжджів, температури бродіння та поживної якості сусла.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.
- Країна виробник
- Австрія
- Виробник
- Lallemand
- Вага
- 11 г
- Температура бродіння
- 10 - 15°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Низового бродіння