Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Kveik - це оригінальні, традиційні сушені дріжджі.
Пивні дріжджі Lallemand Voss Kveik
Квейк - це норвезьке слово, що означає дріжджі. У норвезьких селянських традиціях квейк зберігали шляхом сушіння і передавали з покоління в покоління. Kveik - це оригінальні, традиційні сушені дріжджі. Штам LalBrew Voss був отриманий від Зігмунда Гьєрнеса (Восс, Норвегія), який підтримував цю культуру традиційними методами з 1980-х років і щедро ділився нею з широкою пивоварною спільнотою.
LalBrew Voss підтримує широкий діапазон температур бродіння від 25 до 40°C (77 - 104°F) з дуже високим оптимальним діапазоном 35 - 40°C (95 - 104°F). В оптимальному температурному діапазоні досягається дуже швидка ферментація, а повне затухання зазвичай досягається протягом 2-3 днів. Смаковий профіль залишається незмінним у всьому температурному діапазоні: нейтральний з тонкими фруктовими нотками апельсина і цитрусових.
Аромат: відносно нейтральний при високих температурах, легкі апельсинові та цитрусові нотки.
Інструкція із застосування:
- Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла за температури 30-35 °C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів.
- Залиште на 15-30 хвилин.
- Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть отриману суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка має бути вище 20°C.
- Всипайте дріжджі поступово таким чином, щоб уся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Пивоварні властивості:
У суслі Lallemand's Standard Conditions дріжджі LalBrew Voss демонструють:
Ферментація, яка завершується за:
• 2 дні при 40 ° C (104 ° F)
• 3-4 дні при 30°C (86°F)
• 5-7 днів при 25°C (77°F)
Від середнього до високого ослаблення і дуже висока флокуляція. Нейтральний смаковий профіль у всьому температурному діапазоні з нотками апельсина і цитрусових. Лаг-фаза, загальний час ферментації, ослаблення і смак залежать від швидкості охмеління, обробки дріжджів, температури ферментації і поживної якості сусла.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.
- Країна виробник
- Австрія
- Виробник
- Lallemand
- Вага
- 11 г
- Температура бродіння
- 35 - 40°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння