Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
CBC-1 був спеціально вибраний із колекції дріжджів Lallemand за його референтні властивості та рекомендований для кондиціонування бочок і пляшок.
Пивні дріжджі Lallemand CBC-1
CBC-1 був спеціально вибраний із колекції дріжджів Lallemand за його референтні властивості та рекомендований для кондиціонування бочок і пляшок.
CBC-1 ефективно реферує пиво завдяки високій стійкості до алкоголю та тиску; смак нейтральний, тому зберігається оригінальний характер пива. Наприкінці ферментації дріжджі осідають і утворюють щільний мат.
CBC-1 також рекомендується для твердого зельцера, а також може використовуватися для первинного бродіння шампанського пива, фруктового пива та сидру.
Цей штам дріжджів є дріжджами-вбивцями, що означає, що він може інгібувати інші штами дріжджів. Це вважається позитивною рисою, коли CBC-1 використовується для реферментації та для чистої первинної ферментації CBC-1.
Аромат: нейтральний аромат і смак.
Інструкція із застосування:
- Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
- Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
- Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
- Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
- Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Пивоварні властивості:
CBC-1 має нейтральний смак і не метаболізує мальтотріозу, тому характеристики пива не змінюються під час пляшкового кондиціонування. Найкращі результати досягаються при додаванні до пива простих цукрів, таких як декстроза. При витраті охмеленого цукру 10 г/л доброджування можна завершити за 2 тижні при рекомендованих температурах. Оптимальний діапазон температур для доброджування дріжджів CBC-1 становить 20-30°C (68 - 86°F). CBC-1 містить достатній запас вуглеводів і ненасичених жирних кислот, і поділ клітин (як правило, один поділ) може відбуватися в пляшці.
CBC-1 забезпечує високе ослаблення з нейтральним смаком і ароматом при бродінні сидру, медовухи та зельтерів. Поживні речовини слід додавати в процес бродіння, щоб забезпечити відповідний рівень азоту, вітамінів і мінералів. CBC-1 не рекомендується використовувати для первинного бродіння пива. Оптимальний діапазон температур для бродіння дріжджів CBC-1 становить 20-30°C (68 - 86°F). Загальний час бродіння буде сильно залежати від типу бродіння, швидкості охмеління, складу поживних речовин і температури бродіння.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.
- Країна виробник
- Австрія
- Виробник
- Lallemand
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 15 - 25°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння