Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Lallemand New England — це сорт елю, обраний спеціально за його здатність виробляти унікальний фруктовий ефірний профіль, бажаний у стилях пива Східного узбережжя.
Пивні дріжджі Lallemand New England
Lallemand New England — це сорт елю, обраний спеціально за його здатність виробляти унікальний фруктовий ефірний профіль, бажаний у стилях пива Східного узбережжя. Типова ферментація з Lallemand New England утворює тропічні та фруктові складні ефіри, зокрема кісточкових фруктів, таких як персик. Завдяки експресії ферменту β-глюкозидази New England може сприяти біотрансформації хмелю та підкреслювати смак і аромат хмелю.
Аромат: фруктові, особливо тропічні і кісточкові фрукти.
Інструкція із застосування:
- Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
- Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
- Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
- Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє засипання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
- Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Пивоварні властивості:
У стандартних умовах Lallemand, суслі при 20°C (68°F) дріжджі LalBrew New England ™ демонструють:
Ферментація, яка може завершитися за 7 днів, трохи повільніше, ніж більшість сортів елю. Це нормальна і цілком природна характеристика цього штаму.
Від середнього до високого загасання та середня флокуляція.
Смак і аромат від нейтрального до злегка фруктового та ефірного.
Цей штам POF негативний.
Оптимальний температурний діапазон для дріжджів New England при виробництві традиційних стилів становить від 15°C (59°F) до 22°C (72°F).
Лаг-фаза може бути довшою порівняно з іншими штамами, від 24 до 36 годин. Дослідження показують, що внесення New England безпосередньо в сусло без попередньої регідратації часто призводить до кращих результатів, включаючи коротшу лаг-фазу і більше затухання.
Швидкість бродіння, час бродіння та ступінь затухання залежать від щільності інокуляції, обробки дріжджів, температури бродіння та поживної якості сусла.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.
- Країна виробник
- Австрія
- Виробник
- Lallemand
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 15 - 22°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння