Пивні дріжджі Lallemand Diamond Lager, 500 г

Пивні дріжджі Lallemand Diamond Lager, 500 г

16008
В наявності
5 400,00 ₴

Lallemand Diamond - це справжній лагерний штам, відібраний з колекції культур Академії Doemens у Німеччині. Lallemand Diamond демонструє відмінні показники ферментації та має здатність виробляти чисті, автентичні лагери.

купити в 1 клік

 

Пивні дріжджі Lallemand Diamond Lager

LalBrew Diamond - це справжній лагерний штам, відібраний з колекції культур Академії Doemens у Німеччині. LalBrew Diamond демонструє відмінні показники ферментації та має здатність виробляти чисті, автентичні лагери.

Традиційні сорти, що готуються з використанням LalBrew Diamond, включають, але не обмежуються: Мюнхенський Хеллес, Дортмундський Експорт, Німецький Пільзнер, Богемський Пільзнер, Американський Пільзнер, Віденський Лагер, Октоберфест/Мерцен, Темний Американський Лагер, Мюнхенський Дункель, Шварцбієр, Традиційний Бок, Доппельбок, Айсбок та Каліфорнійський Світлий Пивний.

Аромат: нейтральний.

Інструкція із застосування:

  1. Сухі дріжджі рівномірно розсипаємо поверхнею теплої (температура +25°C...+29°C) дистильованої води, або сусла такої ж температури. Пропорція об'єму дріжджів і рідини 1:10.
  2. Даємо відстоятися 10-15 хвилин.
  3. Наступний крок - акуратно перемішуємо не більше 30 хвилин.
  4. Отримана однорідна маса переливається в ємність для бродіння.

Альтернативний варіант внесення дріжджів - це розсипати їх на сусло (температура рідини не менш як +20°C), яке перебуває прямо в бродильній ємності. У цьому випадку сухими дріжджами покривається вся поверхня сусла, без будь-яких щільних утворень. Через 30 хвилин відстою виконуємо перемішування методом аерації, або шляхом доливання невеликої кількості нового сусла.

Пивоварні властивості:

У суслі за стандартних умов Lallemand при температурі 12°C (53,6°F) дріжджі LalBrew Diamond демонструють відмінні результати:

Енергійне бродіння, яке можна завершити за 5-7 днів

Високе ослаблення та висока флокуляція

Нейтральний смак і аромат, характерний для традиційних лагерів

Цей штам є POF-негативним

Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Diamond при виробництві традиційних стилів становить 10 - 15°C (50 - 59°F)

Швидкість бродіння, час бродіння та ступінь ослаблення залежать від інокуляції щільності, обробки дріжджів, температури бродіння та поживної якості сусла.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.

Країна виробник
Австрія
Виробник
Lallemand
Вага
500 г
Температура бродіння
10 - 15°C
Призначення
Пивні дріжджі
Тип бродіння
Низового бродіння
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.