Пивні дріжджі Lallemand Abbaye, 500 г

Пивні дріжджі Lallemand Abbaye, 500 г

16007
В наявності
3 710,00 ₴

LalBrew Abbaye дають пряність і фруктовість, характерні для бельгійського та траппістського елів.

купити в 1 клік

 

Пивні дріжджі Lallemand Abbaye

LalBrew Abbaye - це ельові дріжджі бельгійського походження. Обрані за здатність зброджувати пиво бельгійського стилю від низько- до високоалкогольного, LalBrew Abbaye дають пряність і фруктовість, характерні для бельгійського та траппістського елів.

При бродінні за більш високих температур характерні смаки та аромати включають тропічні, пряні та бананові відтінки. При більш низьких температурах LalBrew Abbaye дає більш темні фруктові аромати та смаки родзинок, фініків та інжиру. Традиційні сорти, які готують на цих дріжджах, включають, але не обмежуються ними, бельгійський білий, бельгійський світлий, бельгійський золотистий, дуббел, трипель і квад.

Аромат: гострий, фруктовий, тропічний, банановий.

Інструкція із застосування:

  1. Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
  2. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
  3. Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
  4. Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
  5. Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
  6. Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.

Пивоварні властивості:

У суслі Lallemand's Standard Conditions Wort при 20°C (68°F) дріжджі LalBrew Abbaye проявляють свої властивості:

Енергійне бродіння, яке можна завершити за 4 дні.

Високе ослаблення та флокуляція від середньої до високої.

Аромат і смак фруктовий і фенольний з відтінком алкоголю.

Цей штам є POF-позитивним.

Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Abbaye при виробництві традиційних стилів становить від 17°C (63°F) до 25°C (77°F).

Швидкість бродіння, час бродіння і ступінь ослаблення залежать від щільності посіву,, обробки дріжджів, температури бродіння та поживної якості сусла.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.

Країна виробник
Австрія
Виробник
Lallemand
Вага
500 г
Температура бродіння
12 - 24°C
Призначення
Пивні дріжджі
Тип бродіння
Верхового бродіння
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.