Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Дріжджі BRY-97 American West Coast були вибрані з колекції культур Інституту Сібеля та використовуються низкою комерційних пивоварень для виробництва різних типів елю.
Пивні дріжджі Lallemand BRY-97
Дріжджі BRY-97 American West Coast були вибрані з колекції культур Інституту Сібеля та використовуються низкою комерційних пивоварень для виробництва різних типів елю. Процес розмноження та сушіння був спеціально розроблений для отримання високоякісних пивних дріжджів, які можна просто та надійно використовувати для отримання елю найвищої якості. Під час його приготування не використовувалися барвники, консерванти чи інші неприродні речовини.
Аромат: нейтральний з невеликим вмістом ефіру.
Інструкція із застосування:
- Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
- Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
- Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
- Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
- Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Пивоварні властивості:
У суслі Lallemand's Standard Conditions Wort при 20°C (68°F) дріжджі LalBrew BRY-97 демонструють свої переваги:
Енергійне бродіння, яке можна завершити за 4 дні.Середнє та високе ослаблення та висока флокуляція.
Аромат і смак нейтральний з легкими ефірними нотками.
Цей штам є POF-негативним.
Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew BRY-97 при виробництві традиційних стилів становить від 15°C (59°F) до 22°C (72°F).
Швидкість бродіння, час бродіння і ступінь ослаблення залежать від щільності інокуляції, обробки дріжджів, температури бродіння і поживної якості сусла.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.
- Країна виробник
- Австрія
- Виробник
- Lallemand
- Вага
- 500 г
- Температура бродіння
- 15 - 22°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння