Пивні дріжджі Lallemand CBC-1, 500 г

Пивні дріжджі Lallemand CBC-1, 500 г

16004
В наявності
3 210,00 ₴

CBC-1 ефективно реферує пиво завдяки високій стійкості до алкоголю та тиску; смак нейтральний, тому зберігається оригінальний характер пива. Наприкінці ферментації дріжджі осідають і утворюють щільний мат.

купити в 1 клік

 

Пивні дріжджі Lallemand CBC-1 

CBC-1 був спеціально вибраний із колекції дріжджів Lallemand за його референтні властивості та рекомендований для кондиціонування бочок і пляшок.

CBC-1 ефективно реферує пиво завдяки високій стійкості до алкоголю та тиску; смак нейтральний, тому зберігається оригінальний характер пива. Наприкінці ферментації дріжджі осідають і утворюють щільний мат.

CBC-1 також рекомендується для твердого зельцера, а також може використовуватися для первинного бродіння шампанського пива, фруктового пива та сидру.

Цей штам дріжджів є дріжджами-вбивцями, що означає, що він може інгібувати інші штами дріжджів. Це вважається позитивною рисою, коли CBC-1 використовується для реферментації та для чистої первинної ферментації CBC-1.

Аромат:  нейтральний аромат і смак.

Інструкція із застосування:

  1. Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
  2. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
  3. Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
  4. Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
  5. Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
  6. Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.

Пивоварні властивості:

CBC-1 має нейтральний смак і не метаболізує мальтотріозу, тому характеристики пива не змінюються під час пляшкового кондиціонування. Найкращі результати досягаються при додаванні до пива простих цукрів, таких як декстроза. При витраті охмеленого цукру 10 г/л доброджування можна завершити за 2 тижні при рекомендованих температурах. Оптимальний діапазон температур для доброджування дріжджів CBC-1 становить 20-30°C (68 - 86°F). CBC-1 містить достатній запас вуглеводів і ненасичених жирних кислот, і поділ клітин (як правило, один поділ) може відбуватися в пляшці.

CBC-1 забезпечує високе ослаблення з нейтральним смаком і ароматом при бродінні сидру, медовухи та зельтерів. Поживні речовини слід додавати в процес бродіння, щоб забезпечити відповідний рівень азоту, вітамінів і мінералів. CBC-1 не рекомендується використовувати для первинного бродіння пива. Оптимальний діапазон температур для бродіння дріжджів CBC-1 становить 20-30°C (68 - 86°F). Загальний час бродіння буде сильно залежати від типу бродіння, швидкості охмеління, складу поживних речовин і температури бродіння.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.

Країна виробник
Австрія
Виробник
Lallemand
Вага
500 г
Температура бродіння
15 - 25°C
Призначення
Пивні дріжджі
Тип бродіння
Верхового бродіння
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.