Пивні дріжджі Lallemand Philly Sour, 500 г

Пивні дріжджі Lallemand Philly Sour, 500 г

16002
Розпродано
4 415,00 ₴

Lallemand Philly Sour – це унікальний вид дріжджів (Lachancea), відібраний Університетом наук у Філадельфії, США. WildBrew Philly Sour виробляє невелику кількість молочної кислоти на додаток до етанолу на етапі ферментації.

купити в 1 клік

 

Пивні дріжджі Lallemand  Philly Sour 

Lallemand Philly Sour – це унікальний вид дріжджів (Lachancea), відібраний Університетом наук у Філадельфії, США. WildBrew Philly Sour виробляє невелику кількість молочної кислоти на додаток до етанолу на етапі ферментації.

Це перші дріжджі в серії WildBrew – чудовий вибір для створення сорту кислого пива з освіжаючою кислинкою. Аромат та смак кислий, червоне яблуко та кісточкові фрукти, особливо персик, диня. WildBrew Philly Sour з високим ступенем згасання, високою флокуляцією є ідеальними дріжджами для традиційних стилів, таких як берлінер вайсс, гозе, американський ламбік та американський дикий ель, а його стійкість до хмелю робить його ідеальним для кислих IPA.

Аромат: кислий, червоне яблуко, кісточкові фрукти, персик.

Інструкція із застосування:

  1. Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
  2. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
  3. Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
  4. Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
  5. Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
  6. Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.

Пивоварні властивості:

У стандартних умовах Lallemand сусло при 20°C (68°F) дріжджі WildBrew Philly Sour демонструють свою активність:

Бродіння, яке можна завершити за 10 днів.

Високе ослаблення та висока флокуляція.

Аромат і смак - кислий, червоного яблука і кісточкових фруктів, зокрема персика.

Оптимальний температурний діапазон для дріжджів WildBrew Philly Sour при виробництві традиційних стилів становить від 20°C (68°F) до 25°C (77°F).

Цей штам є POF-негативним.

У суслі стандартних умов Lallemand, типовий рН 3,2-3,5 і титрована кислотність 0,1-0,4% молочної кислоти. Більш високі рівні молочної кислоти будуть досягнуті в суслах, які з вищим вмістом глюкози.

Лаг-фаза, загальний час ферментації, ослаблення і аромат залежать від швидкості охмелення, обробки дріжджів, температури ферментації і поживної якості сусла.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.

Країна виробник
Австрія
Виробник
Lallemand
Вага
500 г
Температура бродіння
20 - 25°C
Призначення
Пивні дріжджі
Тип бродіння
Верхового бродіння
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.