Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Активні сухі дріжджі, рекомендовані для виробництва широкого спектра пива різних сортів, серед яких пиво абатського (монастирського) стилю, відоме високим вмістом алкоголю.
Пивні дріжджі Fermentis BE-256
Активні сухі дріжджі Ферментіс добре відомі завдяки своїй здатності до виробництва широкого асортименту пива різних стилів. З огляду на доведений вплив дріжджів на якість кінцевого продукту, важливо дотримуватися інструкцій для проведення ферментації. Ми також наполегливо рекомендуємо виробникам напоїв проводити самостійні випробування перед комерційним використанням продукції.
Характеристика Fermentis BE-256
Активні сухі дріжджі, рекомендовані для виробництва широкого спектра пива різних сортів, серед яких пиво абатського (монастирського) стилю, відоме високим вмістом алкоголю. Ферментація, що швидко завершується, формує м'яку і збалансовану ароматику. Для збереження ароматичного профілю наприкінці бродіння, ми рекомендуємо максимально швидко перервати контакт із дріжджами відразу після ферментації.
Інструкція із застосування:
- Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла за температури 25-29 °C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів Залиште на 15-30 хвилин.
- Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть отриману суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка має бути вищою за 20°C.
- Всипайте дріжджі поступово таким чином, щоб уся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Зберігання:
Зберігати 36 місяців від дати виробництва.
У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися за кімнатної температури протягом не більше 3-х місяців, що не вплине на їхні характеристики.
У пункті призначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі <10°C.
- Країна виробник
- Бельгія
- Виробник
- Fermentis
- Вага
- 11,5 г
- Температура бродіння
- 15 - 20°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння