Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Універсальні елеві дріжджі з нейтральним ароматичним профілем. Низька зброджувальна здатність дає змогу варити пиво з більш тривалим смаковим букетом. Особливо рекомендовані для спеціальних елів і пива типу траппіст.
Пивні дріжджі Fermentis S-33, 11,5 г
Активні сухі дріжджі Ферментіс добре відомі завдяки своїй здатності до виробництва широкого асортименту пива різних стилів. З огляду на доведений вплив дріжджів на якість кінцевого продукту, важливо дотримуватися інструкцій для проведення ферментації. Ми також наполегливо рекомендуємо виробникам напоїв проводити самостійні випробування перед комерційним використанням продукції.
Характеристика Fermentis S-33:
Універсальні елеві дріжджі з нейтральним ароматичним профілем. Низька зброджувальна здатність дає змогу варити пиво з більш тривалим смаковим букетом. Особливо рекомендовані для спеціальних елів і пива типу траппіст. Володіють середньою седиментаційною здатністю: при їхньому переведенні у зважений стан утворюють дрібний пил, не формуючи при цьому грудочок в об'ємі пива.
Інструкція із застосування:
- Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла за температури 25-29 °C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів.
- Залиште на 15-30 хвилин.
- Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть отриману суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка має бути вищою за 20°C.
- Всипайте дріжджі поступово таким чином, щоб уся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Зберігання:
36 місяців від дати виробництва.
У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися за кімнатної температури протягом не більше 3-х місяців, що не вплине на їхні характеристики.
У пункті призначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі <10°C.
- Країна виробник
- Бельгія
- Виробник
- Fermentis
- Вага
- 11,5 г
- Температура бродіння
- 15 - 20°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння