Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Ідеальний варіант для пшеничного пива, наприклад, бельгійського або німецького (Wit і Weizen). Утворюють характерні для пшеничних сортів пива фенольні ноти. Забезпечують високу питкість пива та демонструють здатність залишатися у зваженому стані протягом бродіння.
Пивні дріжджі Fermentis WB-06
Активні сухі дріжджі Ферментіс добре відомі завдяки своїй здатності до виробництва широкого асортименту пива різних стилів. З огляду на доведений вплив дріжджів на якість кінцевого продукту, важливо дотримуватися інструкцій для проведення ферментації. Ми також наполегливо рекомендуємо виробникам напоїв проводити самостійні випробування перед комерційним використанням продукції.
Характеристика Fermentis WB-06:
Присмак, фенольний або фруктовий, залежить від умов бродіння. Призначені для виробництва добре збродженого пива. Ідеальний варіант для пшеничного пива, наприклад, бельгійського або німецького (Wit і Weizen). Утворюють характерні для пшеничних сортів пива фенольні ноти. Забезпечують високу питкість пива та демонструють здатність залишатися у зваженому стані протягом бродіння.
Інструкція із застосування:
- Введення без регідратації
• Додайте дріжджі прямо в ємність для бродіння на поверхню сусла, підігрітого до температури бродіння або вище.
• Поступово всипайте сухі дріжджі в сусло, стежачи за тим, щоб дріжджі вкривали всю доступну поверхню сусла і не утворювали грудок.
• Дріжджі бажано додавати під час першого етапу наповнення ємності; у цьому разі гідратацію можна провести за температури сусла, що вища за температуру ферментації, після чого бродильний апарат заповнюється суслом із нижчою температурою для доведення температури сусла до температури бродіння.
2. Із попередньою регідратацією
• Альтернативно, дріжджі поступово висипати в стерильну воду або кип'ячене й охмелене сусло, маса якого щонайменше в 10 разів перевищує масу дріжджів, при температурі 25 - 29°C.
• Залиште на 15-30 хвилин, акуратно перемішайте і введіть отриманий крем у ємність для бродіння.
Зберігання:
Менше 6 місяців: зберігати за температури до 24°C.
Понад 6 місяців: зберігати за температури до 15°C.
- Країна виробник
- Бельгія
- Виробник
- Fermentis
- Вага
- 11,5 г
- Температура бродіння
- 18 - 26°C
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння