Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Ці дріжджі зброджують чисто, відносно нетрально, з помірним, добре збалансованим ефірним профілем, додаючи витончену вишуканість.
Пивні дріжджі Mangrove Jack's M66 HopHead Ale
Суміш дріжджів і ферментів, що підсилює ароматичні та складні ефіри, ідеально підходить для New England, мутних і фруктових IPA. Деякі ферменти покращують аромат і смак пізніх добавок хмелю та фруктів.
Класифікація дріжджів | Saccharomyces cerevisiae |
Толерантність до спирту | 10%АВ |
Флокуляція | Висока |
Атенюація | Середня |
Діапазон теператур | 18 - 22ºС |
Статус ГМО | Без ГМО |
Дикі дріжджі |
<1 на 106 клітин |
Суха вага | 93 - 96 % |
Кілер-фактор | Чутливий |
Ароматичні характеристики:
Ароматика при додаванні сухого охмелення можна порівняти з ароматами додавання фруктів на вторинне бродіння. Дуже добре збалансовані ефіри цього штаму з характером хмелів з нового світу.
Смакові характеристики:
Ці дріжджі зброджують чисто, відносно нетрально, з помірним, добре збалансованим ефірним профілем, додаючи витончену вишуканість. Пиво, зброджене на цих дріжджах, має помірно сухе тіло, зберігаючи багатий смак, але при цьому, щоб воно не було надто порожнім.
Спосіб застосування:
- Висипати вміст безпосередньо на 20 - 23 л сусла.
- Ферментуйте при температурі 18 - 22ºC для досягнення найкращих результатів.
Підходить для New England IPA, Juicy IPA, Hazy IPA, American IPA, American Pale Ale/
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 18 - 22ºС
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння