Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Дріжджі низового бродіння, які підходять багатьом сортам лагерного пива.
Пивні дріжджі Mangrove Jack's Bavarian Lager M76
Дріжджі низового бродіння, які підходять багатьом сортам лагерного пива. Виробляє менше сірчистих ароматичних сполук, ніж інші лагерні штами, а також надає пиву повніший солодовий характер зі збалансованою хмелевою ароматикою.
Класифікація дріжджів | Saccharomyces pastorianus та Saccharomyces cerevisiae |
Толерантність до спирту | 8%АВ |
Флокуляція | Середня |
Атенюація | Висока |
Діапазон теператур | 8 -14ºС |
Статус ГМО | Без ГМО |
Дикі дріжджі |
<1 на 106 клітин |
Суха вага | 93 - 96 % |
Кілер-фактор | Чутливий |
Ароматичні характеристики:
Чудовий лагерний штам, гідний смак з легким сірчистим ароматом, виразними хмельовими якостями і солодовою складністю.
Смакові характеристики:
Створюючи легку кислинку, ці дріжджі виробляють лагер, що легко п'ється, з менш помітною сірчистістю, ніж у звичайних лагерних штамів.
Спосіб застосування:
- Висипати вміст безпосередньо на 20 - 23 л сусла.
- Ферментуйте при температурі 8-14ºC для досягнення найкращих результатів.
Підходить для багатьох сортів пива європейського типу, включаючи лагери, пілснери, ель, мюнхенський дункель, раухбієр та інші.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 8 - 14°C
- Призначення
- Пивні дріжджі