Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Дріжджі Mangrove Jack's CS Yeast M31 Belgian Tripel - створюють фантастично складне поєднання пряного аромату, фруктових ефірів, фенольних та алкогольних відтінків.
Дріжджі Mangrove Jack's M31 Belgian Tippel
Дріжджі Mangrove Jack's CS Yeast M31 Belgian Tripel - створюють фантастично складне поєднання пряного аромату, фруктових ефірів, фенольних та алкогольних відтінків. Зброджують швидко та мають високий рівень спиртостійкості, що робить ці дріжджі ідеальним варіантом для бельгійських стилів пива.
Міцні сорти пива - це і є основна спеціалізація цього спиртостійкого штаму. Сорти з високим вмістом алкоголю отримують неперевершені смакові та ароматичні характеристики.
Технічні характеристики
Тип дріжджів | верхові |
Температура бродіння | 18-28 °C |
Толерантність за алкоголем | до 10% |
Ароматика | складне поєднання пряних і фруктових смаків, ароматів |
Атенюація | середня |
Флокуляція | середня |
Норма засіву | 10г на 23л сусла за густини до 1.050 за густини до 1.050 |
Ароматичні характеристики
Дріжджі Mangrove Jack's CS Yeast M31 Belgian Tripel мають фантастично яскравий фруктовий аромат, який ідеально поєднується з легкими пряними й ефірними нотками. Загалом аромат складний, ефірний, пряний і фенольний.
Смакові характеристики
Бельгійські стилі пива, зброджені даним штамом, виходять фенольними і сухими, але мають складний фруктовий і ефірний характер. Все це створює прекрасне поєднання прянощів і фруктової ефірності.
Спосіб застосування
- Розсипте безпосередньо на сусло об'ємом до 23 л.
- Для досягнення найкращих результатів бродити при 18-28 °C.
Підходить для бельгійського трипельного та траппістського пива.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 18 - 28ºС
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння