Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Дріжджі French Saison - це виняткові елеві дріжджі верхового бродіння з високим ступенем аттенюації, які створюють характерне пиво з пряними, фруктовими та перцевими нотками. Ідеально підходить для бродіння пива в сільському стилі.
Пивні дріжджі Mangrove Jack's M29 French Saison
Дріжджі French Saison - це виняткові елеві дріжджі верхового бродіння з високим ступенем аттенюації, які створюють характерне пиво з пряними, фруктовими та перцевими нотками. Ідеально підходить для бродіння пива в сільському стилі.
Класифікація дріжджів | Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus |
Толерантність до спирту | 14%АВ |
Флокуляція | Середня |
Атенюація | Дуже висока |
Діапазон теператур | 26 - 32ºС |
Статус ГМО | Без ГМО |
Дикі дріжджі |
<1 на 106 клітин |
Суха вага | 93 - 96 % |
Кілер-фактор | Чутливий |
Ароматичні характеристики:
Штам French Saison привносить усю необхідну вишуканість і складність класичного сейзону в домашнє та мініпивоварне пиво. Тут переважають пряні та перцеві нотки, крізь які пробиваються фруктові півтони.
Смакові характеристики:
Дуже своєрідний дріжджовий штам. Пиво на ньому буде сухим, часто з кислинкою і перцевими нотками, що зробить його більш питкішим за підвищених рівнів алкоголю. Більш міцне пиво може отримати більше ефірів і зігрівальні алкогольні нотки.
Спосіб застосування:
- Висипати вміст безпосередньо на 20 - 23 л сусла.
- Ферментуйте при температурі 26 - 32ºC для досягнення найкращих результатів.
Підходить для виробництва сезонного і сільського пива міцністю до 14%.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 26 - 32ºC
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння