Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Елевий штам верхового бродіння, що підходить для багатьох типів елів будь-якої міцності. Ферменти з нейтральним дріжджовим ароматом, що забезпечують яскраво виражений характер солоду і хмелю в пиві.
Пивні дріжджі Mangrove Jack's CS Yeast M42 New World Strong Ale
Елевий штам верхового бродіння, що підходить для багатьох типів елів будь-якої міцності. Ферменти з нейтральним дріжджовим ароматом, що забезпечують яскраво виражений характер солоду і хмелю в пиві.
Класифікація дріжджів | Saccharomyces cerevisiae |
Толерантність до спирту | 12%АВ |
Флокуляція | Дуже висока |
Атенюація | Висока |
Діапазон теператур | 16 - 22ºС |
Статус ГМО | Без ГМО |
Дикі дріжджі |
<1 на 106 клітин |
Суха вага | 93 - 96 % |
Кілер-фактор | Чутливий |
Ароматичні характеристики:
Аромати хмелю і солоду перебувають на першому плані, а дріжджі допомагають виділити землисту, горіхову, апельсинову і спецієву складові. Ефіри практично відсутні в пиві нормальної міцності, збродженому за температури до 20°С.
Смакові характеристики:
Пиво на цих дріжджах виходить сухим. Кислинка майже відсутня, основа пива досить легка й оксамитова. Через те, що цей штам має високий рівень флокуляції і не схильний до автолізу, пиво відмінно підходить для доброджування в пляшках.
Спосіб застосування:
- Висипати вміст безпосередньо на 20 - 23 л сусла.
- Ферментуйте при температурі 16 - 22ºC для досягнення найкращих результатів.
Підходить для IPA, портерів, імперських стаутів і багато чого іншого.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Виробник
- Mangrove Jack's
- Вага
- 10 г
- Температура бродіння
- 16 - 22ºC
- Призначення
- Пивні дріжджі
- Тип бродіння
- Верхового бродіння